«Αναστήθηκε» και ο Κιμ Γιονγκ Ουν! (vid)

Είναι τρέλα με την κόκκινη κορδέλα

Τo χριστιανικό Πάσχα μπορεί να πέρασε για όλα τα δόγματα, ας μας εξηγήσουν όμως οι άθεοι πώς γίνεται στη ΛΔ της Κορέας να πληθαίνει ο αριθμός των αναστημένων ανθρώπων.

Πράγματι, μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, πήγαν κι ήρθαν από τον άλλο κόσμο τουλάχιστον 2-3 στρατηγοί, μια φερόμενη ερωμένη του Κιμ και τώρα και ο ίδιος ηγέτης της χώρας, τρεις βδομάδες μετά την πρώτη του εμφάνιση και μέρες αφότου τα περισσότερα δυτικά ΜΜΕ του είχαν ράψει το σάβανο.

«Αναστήθηκε» και ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ακόμα και χθες δεν ήταν λίγα τα ξένα και ελληνικά μέσα που έσπευσαν να αναπαραγάγουν την «είδηση», ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός και ο θάνατος του «θα ανακοινωθεί το Σάββατο».

Κι αυτό μάλιστα, όταν εδώ και μέρες πλήθαιναν οι διαβεβαιώσεις από το εσωτερικό της χώρας, από κινέζικες πηγές, αλλά και από κυβερνήσεις κάθε άλλο παρά φιλικές προς τη ΛΔΚ, όπως της Ν. Κορέας και των ΗΠΑ, ότι οι φήμες περί θανάτου ή βαριάς ασθένειας ήταν αβάσιμες.

Αντί λοιπόν για επικήδειους, είδαμε φωτογραφίες από τα κρατικά ΜΜΕ της ΛΔΚ, με τον Κιμ περιχαρή να εγκαινιάζει εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων την πρωτομαγιά ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, που φορούσε μάσκες, αλλά κατά τα άλλα δεν χρειαζόταν να τηρεί ιδιαίτερες αποστάσεις, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κάποιο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα.

«Αναστήθηκε» και ο Κιμ Γιονγκ Ουν (vid)

Το εργοστάσιο, που βασίζεται σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι απαραίτητο για τη γεωργία της χώρας, καθώς λόγω των κυρώσεων απαγορεύεται η εισαγωγή χημικών λιπασμάτων, δήθεν για το φόβο χρήσης τους σε «όπλα μαζικής καταστροφής».

Ο χώρος διαθέτει επίσης πισίνες και άλλους χώρους ψυχαγωγίας και μάθησης για τους εργάτες.

Πριν λίγη ώρα η βορειοκορεατική τηλεόραση KCTV μετέδωσε και τα πρώτα πλάνα από τα εγκαίνια στην πόλη Σουντζόν, όπου στο πλευρό του Κιμ, μαζί με άλλους αξιωματούχους, διακρίνεται και η πολυσυζητημένη αδερφή του ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Τζονγκ,

που σύμφωνα με έγκυρες πηγές, από το Μπάμπη το σουγιά ως το Μάκη τον Πεταλούδα, είναι μια «μέγαιρα» που «όλοι τη φοβούνται» και «χειρότερη από τον αδερφό της», που καραδοκεί να του φάει τη θέση.

«Αναστήθηκε» και ο Κιμ Γιονγκ Ουν
«Αναστήθηκε» και ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

«Ανώτατος και Αξιοσέβαστος ηγέτης μας Κιμ Γιονγκ Ουν έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου λιπασμάτων στην Sunchon. Τα πρώτα πλάνα από την KCTV». #KimJungUn pic.twitter.com/y9AWc0nuUm
— Korean Friendship Association Greece (@DPRK_KFAGreece) May 2, 2020

Μάλλον κιλάκια φαίνεται να έχει βάλει, οπότε αν έπρεπε να στοιχηματίσουμε σε κάποιο από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, θα ήταν αυτό των διακοπών ή μπορεί και να είχε αράξει σπίτι, γελώντας με τα ρεπορτάζ των «έγκριτων» μέσων.

Τα οποία κηδεία περίμεναν, για να δουν τελικά ακόμα μια φορά να θάβεται η αξιοπιστία τους σχεδόν σε οτιδήποτε αφορά τη ΛΔΚ.

Άντε με το καλό και για το επόμενο hoax, αν μη τι άλλο το γέλιο μακραίνει τη ζωή, όχι μόνο του Κιμ.

«Αναστήθηκε» και ο Κιμ Γιονγκ Ουν! (vid)

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 407 times, 1 visits today)
Back2Top