Αντιφασίστες Ολυμπιακοί: «Είστε ότι πιο ντροπιαστικό έχει γνωρίσει ποτέ ο Ολυμπιακός!»

Ο «Ημεροδρόμος» ήδη από χτες έχει τοποθετηθεί απέναντι στην κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να στείλει «στα σύνορα 3 νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης» στον Έβρο, διότι οι εκεί δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού «μας γεμίζουν υπερηφάνεια».

Αντιφασίστες Ολυμπιακοί: «Είστε ότι πιο ντροπιαστικό έχει γνωρίσει ποτέ ο Ολυμπιακός!»

Μεταξύ άλλων σημειώναμε: 

  • Πατρίδα, εκτός από τα σύνορα του Έβρου, είναι και η Μόρια, εκεί που εξαθλιώνεται το ανθρώπινο είδος.
  • Πατρίδα είναι και τα νερά του Αιγαίου που πνίγονται παιδιά.
  • Πατρίδα είναι και η Λέσβος και η Χίος που οι ίδιες ΜΑΤατζήδικες δυνάμεις, που βρίσκονται τώρα στον Έβρο, χτυπούσαν νησιώτες.
  • Τα όπλα του ελληνικού στρατού στον Έβρο είναι ταυτόχρονα και όπλα στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή στην υπηρεσία εκείνων που βομβαρδίζουν χώρες και σκοτώνουν λαούς, ξεριζώνουν ανθρώπους και προκαλούν την προσφυγιά που τώρα εκμεταλλεύεται ο (επίσης σύμμαχος στο ΝΑΤΟ) Ερντογάν.

Και το σχόλιο μας κατέληγε:

«Εν ολίγοις: Η ΠΑΕ παρότι διαφημίζει εκείνο το περίφημο «no politica» πιάνεται «στα πράσα» να ασκεί πολιτική και να επιχειρεί να επενδύσει σε ένα γενικότερο πολιτικό κλίμα – αναπαράγοντας το – όπως το έχουν διαμορφώσει εκείνοι ακριβώς που έχουν τεράστια ευθύνη για το προσφυγικό στο πλαίσιο των συμφωνιών τους μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.

Θυμίζουμε στην ΠΑΕ ότι ο Ολυμπιακός είναι ποδοσφαιρική ομάδα. Γεννημένη στις προσφυγομάνες γειτονιές του Πειραιά. Και ότι το ποδόσφαιρο – και γενικά ο αθλητισμός – ενώνει τους ανθρώπους.  Επ’ αυτού, η ΠΑΕ, ας ρίξει μια ματιά στο ρόστερ της ίδιας της ομάδας του Ολυμπιακού.

Η αλήθεια σε τρεις φωτογραφίες: Οι «εισβολείς», οι επενδυτές και εμείς

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ να το σκέφτεται καλύτερα πριν εκδίδει τέτοιες ανακοινώσεις και πριν προβαίνει σε τέτοιες κινήσεις που θα μπορούσαν να εκληφθούν όχι σαν πατριωτισμός αλλά ως πατριδεμπόριο, που μάλιστα κάποιοι κακόπιστοι θα ήθελαν να το χρεώσουν στον Ολυμπιακό ως ομάδα και ως ιστορία».

Φίλαθλοι Ολυμπιακού: «Μπόχα – Αηδία – Ξεφτίλα – Εμετός. Είστε ότι πιο ντροπιαστικό, για την ιστορία και τις αξίες που πρέσβευε ο σύλλογος, έχει γνωρίσει ποτέ ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς»

Για την κίνηση αυτή της ΠΑΕ υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση – αντίδραση αντιφασιστών οπαδών του Ολυμπιακού, όπως εμφανίζεται στη σελίδα τους στο facebook με τίτλο:

«Μπόχα – Αηδία – Ξεφτίλα – Εμετός. Είστε ότι πιο ντροπιαστικό, για την ιστορία και τις αξίες που πρέσβευε ο σύλλογος, έχει γνωρίσει ποτέ ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς».

«Το καμάρι των λαϊκών φτωχογειτονιών του Πειραιά που μόλις είχαν εγκατασταθεί οι χιλιάδες πρόσφυγες από την Μικρά Ασία και η βάση της εργατικής τάξης.

Νίκος Γόδας, Διονύσης Γεωργάτος, Ανδρέας Μουράτης και άλλοι πολλοί ΕΛΑΣίτες αντιστασιακοί που φόρεσαν την ερυθρόλευκη, φιλικό με μεικτή Μακρονήσου το ’49, η στοχοποιημένη ομάδα της χούντας, του μεγάλου Μπούκοβι που λατρεύτηκε σαν θεός και άλλα πολλά…

Αντιφασίστες Ολυμπιακοί: «Είστε ότι πιο ντροπιαστικό έχει γνωρίσει ποτέ ο Ολυμπιακός!»
Αντιφασίστες Ολυμπιακοί: «Είστε ότι πιο ντροπιαστικό έχει γνωρίσει ποτέ ο Ολυμπιακός!»

Τί σχέση έχετε όλοι εσείς ρε γελοίοι με όλα αυτά;;

Εμείς ως οπαδοί αυτού του Ολυμπιακού που περιγράψαμε πιο πάνω και έχοντας πλήρη συναίσθηση της ιστορίας και των αξιών του ενδοξότερου συλλόγου της Ελλάδας, ως αντιφασίστες και πάνω από όλα ως Άνθρωποι θα είμαστε πάντα με τους φτωχούς, τους κυνηγημένους, τους καταπιεσμένους και τους «περιθωριακούς» αυτής της υποκριτικής, βάρβαρης και σάπιας κοινωνίας ΣΑΣ!».

Πηγή: Ημεροδρόμος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 689 times, 1 visits today)
Back2Top