Απόπειρα συκοφάντησης από ανώνυμους προβοκάτορες καταγγέλλει η Ένωση Γονέων Καισαριανής

Την απόπειρα συκοφάντησης της δράσης της καταγγέλλει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής, με αφορμή ανορθόγραφα αφισετάκια που εμφανίστηκαν στις πύλες των 3ου, 6ου Δημοτικού και 2ου Γυμνασίου.

Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση σημειώνει: «Αφισετάκια που θυμίζουν μαύρες εποχές εμφανίστηκαν στην πόλη μας, τις 2 πρώτες μέρες έναρξης των μαθημάτων, στις πύλες των 3ου, 6ου Δημοτικού και 2ου Γυμνασίου. Εμπνευστές κάποιοι - σίγουρα όχι γονείς - που με το θράσος που τους παρέχει η ανωνυμία, παίζουν κρυφτούλι γράφοντας ανορθόγραφα(!) και με ψευδή υπογραφή, βρίζουν την Ένωση Γονέων για την πολιτική της δράση και για... τεμπελιά (;).

Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση σημειώνει:

«Αφισετάκια που θυμίζουν μαύρες εποχές εμφανίστηκαν στην πόλη μας, τις 2 πρώτες μέρες έναρξης των μαθημάτων, στις πύλες των 3ου, 6ου Δημοτικού και 2ου Γυμνασίου.

Εμπνευστές κάποιοι – σίγουρα όχι γονείς – που με το θράσος που τους παρέχει η ανωνυμία, παίζουν κρυφτούλι γράφοντας ανορθόγραφα(!) και με ψευδή υπογραφή, βρίζουν την Ένωση Γονέων για την πολιτική της δράση και για… τεμπελιά (;).

Καλούμε τους γονείς να σκεφτούν:

Είναι σύμπτωση ότι αυτή η κίνηση γίνεται τις μέρες αυτές που οι «τεμπέληδες» γονείς της Ένωσης πηγαίνουν από σχολείο σε σχολείο, από Δημοτικό Συμβούλιο σε Δημοτικό Συμβούλιο, από κινητοποίηση σε κινητοποίηση και είναι το «μάτι» όλων των γονιών που αγωνιούν για την κατάσταση στα σχολεία;

Ποιους ενόχλησε η δράση της Ένωσης και βγήκαν τα μαύρα σκυλιά για να σπείρουν το φαρμάκι τους;

Η Ένωση είναι συλλογική έκφραση των γονιών μέσα από συλλογικές διαδικασίες και εκλογές, όπου οι γονείς εκφράζουν γνώμη και διαφωνίες.

Δρουν, μιλούν και αγωνίζονται για τα παιδιά τους, απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Αυτό δηλαδή που μισεί κάθε φασίστας!

Αυτοί τι είναι;

Πόσο δεμένοι με τα ιδανικά της σιωπής, της υποταγής και τα μαύρα υπόγεια παρακρατικών μηχανισμών είναι;

Απόπειρα συκοφάντησης από ανώνυμους προβοκάτορες καταγγέλλει η Ένωση Γονέων Καισαριανής
Απόπειρα συκοφάντησης από ανώνυμους προβοκάτορες καταγγέλλει η Ένωση Γονέων Καισαριανής

Ας βγουν στο φως, εκεί που εμείς εργαζόμαστε, μιλάμε, αγωνιούμε, οραματιζόμαστε!

Ας βγάλουν την κουκούλα του χαφιέ! Τους προκαλούμε.

Καλούμε τους γονείς να τους απομονώσουν».

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 387 times, 1 visits today)
Back2Top