«Δεν μπορώ να είμαι ομόψυχος με κραυγές σαλεμένων και μισάνθρωπων Ελληναράδων» (vid)

«Χείμμαρος» ο Θύμιος Καλαμούκης από το μικρόφωνο της «Ελληνοφρένειας»: «Αν πολιτισμός είναι να φωνάζεις ψόφα σε μια έγκυο γυναίκα, τότε ναι θέλω να αλλοιωθεί και θα κάνω ό,τι μπορώ σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτός ο πολιτισμός βρωμάει από σαπίλα. Δε γουστάρω τη μαγκιά του ούγκανου Έλληνα, προτιμώ το καθαρό βλέμμα του πρόσφυγα, αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ των δύο»

«Σε αυτή την εθνική ομοψυχία που εξαπλώνεται δε θα πάρουμε μέρος».

Λέει ο Θύμιος Καλαμούκης από το μικρόφωνο της σημερινής ραδιοφωνικής «Ελληνοφρένειας».

«Δεν μπορώ να είμαι ομόψυχος με κραυγές σαλεμένων και μισάνθρωπων Ελληναράδων»
«Δεν φοβάμαι τους κατατρεγμένους…Δεν φοβάμαι τους πρόσφυγες και τους μετανάστες…Φοβάμαι τους ρατσιστές και μισάνθρωπους Έλληνες»

Και εξηγεί αμέσως παρακάτω τι δεν πρόκειται να αποδεχτεί, ποιον τόπο αγαπάει, ποιους φοβάται και γιατί η αγάπη προς την πατρίδα δε σημαίνει να βλέπει σαν εχθρό και να μισεί τον πρόσφυγα και τον μετανάστη:

«Δεν μπορώ να είμαι ομόψυχος με τα ΜΑΤ που ρίχνουν χημικά στον Έβρο, με τους λιμενικούς που περνάνε ξυστά δίπλα από το φουσκωτό για να το βυθίσουν, με μια χώρα που καταπατά διεθνείς συνθήκες, με ούγκανους ακροδεξιούς φασίστες που ξυλοκόπησαν ξένους δημοσιογράφους».

Δεν είναι τυχαίο πως το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού έπεσε, πιθανότατα από τους πολλούς ακροατές που έπαιρναν τηλέφωνο για να μιλήσουν με τον Αποστόλη ή απλά για να βγάλουν χολή κάποιοι από το δεξιό κοινό-ακροατήριο του «Παραπολιτικά FM».

«Αν πολιτισμός είναι να φωνάζεις ψόφα σε μια έγκυο γυναίκα, τότε ναι θέλω να αλλοιωθεί και θα κάνω ό,τι μπορώ σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτός ο πολιτισμός βρωμάει από σαπίλα. Δε γουστάρω τη μαγκιά του ούγκανου Έλληνα, προτιμώ το καθαρό βλέμμα του πρόσφυγα, αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ των δύο».

Αξίζει να ακούσετε τη σημερινή «Ελληνοφρένεια» από την αρχή ως το τέλος.

«Δεν μπορώ να είμαι ομόψυχος με κραυγές σαλεμένων και μισάνθρωπων Ελληναράδων» (vid)

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,762 times, 1 visits today)
Back2Top