Η εμπάθεια τυφλώνει! (Σχετικά με το θάνατο του Μανώλη Γλέζου)

Αυτό που έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά. Όταν η εμπάθεια σε οδηγεί, ρεζιλεύεσαι στους νοήμονες ανθρώπους.

Ο λόγος για την προσπάθεια διάφορων στο διαδίκτυο και σε συγκεκριμένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες να επιτεθούν στο ΚΚΕ και στον «Ριζοσπάστη» με αφορμή το θάνατο του Μανώλη Γλέζου.

Η εμπάθεια τυφλώνει! (Σχετικά με το θάνατο του Μανώλη Γλέζου)

Λες και περίμεναν στη γωνία για να δουν τι θα κάνει το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης» προκειμένου να ξεκινήσουν τη γνωστή ΚΚΕδολογία.

Και αφού λοιπόν δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν, έβγαλαν από τη μύγα ξύγκι.

Κάποιοι είπαν για τη θέση στην οποία μπήκε το αναγγελτικό του θανάτου του Γλέζου στην πρώτη σελίδα, παρόλο που το ίδιο κάνει ο «Ριζοσπάστης» σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και για στελέχη του ΚΚΕ.

Άλλοι έκαναν πως δεν είδαν το θέμα που είχε ο «Ριζοσπάστης» για τον Μ. Γλέζο για να πουν ότι πέρασε το ζήτημα στα ψιλά.

Άλλοι σχολίασαν ακόμα και το γεγονός ότι στην αναγγελία θανάτου αναφέρεται ότι ο Μ. Γλέζος, που έζησε μια γεμάτη ζωή, 98 ετών, έφυγε πλήρης ημερών!!!

Δεν έχουν πραγματικά τον θεό τους…

Ποιος ξέρει τι ακόμα θα ακούσουμε τις επόμενες ημέρες…

Το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης» με απόλυτο σεβασμό δεν έκρυψαν ούτε πρόκειται να κρύψουν τις πολιτικές διαφορές και διαφωνίες με τον Μ. Γλέζο και την πορεία του και αυτό κάθε άλλο παρά ασέβεια είναι. Ασέβεια θα ήταν αν έκαναν πως αυτές οι διαφορές δεν υπήρχαν.

Καταλαβαίνουμε, όμως, έχουν και τα δικά τους…

Η εμπάθεια τυφλώνει! (Σχετικά με το θάνατο του Μανώλη Γλέζου)

Αυτό που προφανώς προσπαθούν για άλλη μια φορά είναι να αξιοποιήσουν τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου για να πάρουν εύσημα αριστεροσύνης και αγωνιστικότητας αυτοί (ΣΥΡΙΖΑίοι) που έχουν πάρει διαζύγιο με αυτά προ πολλού!

Μέσα σε αυτή την αντι-ΚΚΕ λάσπη προσπαθούν να κρύψουν και το γεγονός ότι μια από τις τελευταίες πολιτικές πράξεις του Μ. Γλέζου ήταν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που εμπιστεύτηκε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του το 2015.

Η εμπάθεια τυφλώνει! (Σχετικά με το θάνατο του Μανώλη Γλέζου) (vid)

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 852 times, 1 visits today)
Back2Top