Επίθεση Παναγόπουλου στους εργαζόμενους των Σούπερ Μάρκετ (vid)

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αφού τελείωσε το μπάνιο του, βρήκε χρόνο να μιλήσει για τους εργαζόμενους: «Προφανώς δεν κάνουμε απεργίες. Προφανώς δεν πάμε έξω από τα σούπερ μάρκετ όπως πάνε κάποιοι δήθεν έξυπνοι και ταξικοί να κάνουμε συγκεντρώσεις»

Ο κακός χαμός στους χώρους δουλειάς!

Απολύσεις εργαζομένων, μειώσεις μισθών, ελλιπέστατη προφύλαξη στους χώρους δουλειάς, ωράρια λάστιχο και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ εξαφανισμένη!

Κι όμως!

Επίθεση Παναγόπουλου στους εργαζόμενους των Σούπερ Μάρκετ

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, ο γνωστός Παναγόπουλος έκανε την εμφάνισή του!

Για να υπερασπιστεί του εργαζόμενους; Όχι βέβαια!

Για να δικαιολογήσει τη θέση που εξασφάλισε με ΜΑΤ, εργοδότες και νοθεία, κατακεραύνωσε τους εργαζόμενους στα super markets που διαμαρτυρήθηκαν για τα δικαιώματά τους και την… απεργία!

Ανακοίνωση για την δήλωση μνημείο εξέδωσε η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ:

«Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αφού λογικά τελείωσε το μπάνιο του, βρήκε χρόνο να μιλήσει για τους εργαζόμενους.

Τη στιγμή που γίνεται σφαγή δικαιωμάτων στους χώρους δουλειάς και χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς μέτρα προστασίας η ΓΣΕΕ έχει φτιάξει… πλατφόρμα «ενημέρωσης»!

Όταν λαμβάνεις χιλιάδες ευρώ για να μιλάς από το σπίτι σου, όταν «η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της», όταν κάνεις συνέδρια με ΜΑΤ και ασφαλίτες, η λέξη απαξίωση είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει.

Παρουσιάζουμε τη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα super market, χωρίς άλλα σχόλια!

Η συγκεκριμένη δήλωση πρέπει να φτάσει σε όλους τους κακοπληρωμένους εργαζόμενους στα super market, στα καταστήματα και τις αποθήκες, στους εργαζόμενους στα delivery και στις ταχυμεταφορές, στα τηλεφωνικά κέντρα».

Επίθεση Παναγόπουλου στους εργαζόμενους των Σούπερ Μάρκετ (vid)

Πηγή: Alt.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 2,678 times, 1 visits today)
Back2Top