Οι εργαζόμενοι δεν είναι «ζώα» να μαθαίνουν στο παρά 5 παρατάσεις από τα υπουργεία!

Σωματείο Εμπορουπαλλήλων Αθήνας: Πασχαλινό δώρο της κυβέρνησης στους εργαζόμενους των Super Market η παράταση του ωραρίου

Ως το:

«Πασχαλιάτικο δώρο της κυβέρνησης και του υφυπουργού ανάπτυξης στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ δυο μέρες μετά τις κινητοποιήσεις τους και τρανή απόδειξη πόσο τους λογαριάζουν και πόσο υποκριτικά είναι τα ευχαριστώ τους σε αυτούς τους εργαζόμενους»

χαρακτηρίζει τη χτεσινή απόφαση του υφυπουργού ανάπτυξης για παράταση του ωραρίου των σούπερ μάρκετ μέχρι τις 20:30 το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων.

Οι εργαζόμενοι δεν είναι «ζώα» να μαθαίνουν στο παρά 5 παρατάσεις από τα υπουργεία
Οι εργαζόμενοι δεν είναι «ζώα» να μαθαίνουν στο παρά 5 παρατάσεις από τα υπουργεία

Παράλληλα απαιτεί:

«Οι δύο ώρες σημερινής υπερωριακής απασχόλησης με προσαύξηση ανάλογη με εργασία σε μέρα αργίας. Να μην συμψηφιστούν με άλλη μέρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι χιλιάδες εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ που και αυτές τις μέρες έχουν λιώσει στη δουλειά ενημερώθηκαν σήμερα (Μ. Παρασκευή) στις 17.00 (!) κατά την διάρκεια του ωραρίου τους ότι παρατείνεται μέχρι τις 20:30 η λειτουργία των καταστημάτων με απόφαση του υφυπουργού!

Είναι το πασχαλιάτικο δώρο της κυβέρνησης και του υφυπουργού ανάπτυξης στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ δυο μέρες μετά τις κινητοποιήσεις τους και τρανή απόδειξη πόσο τους λογαριάζουν και πόσο υποκριτικά είναι τα ευχαριστώ τους σε αυτούς τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι δεν είναι «ζώα» να μαθαίνουν στο παρά 5 παρατάσεις από τα υπουργεία. Έχουν οικογένειες, παιδία, έχουν ανάγκη από ξεκούραση.

Κυβέρνηση και εργοδοσία έχουν στόχο να σταυρώσουν τους εργαζόμενος στα σούπερ μάρκετ κυριολεκτικά.

Πανελλαδική ημέρα δράσης των εργαζομένων στα Super Market - 15 Απριλίου

Απαιτούμε:

  • Να πληρωθούν οι δύο ώρες σημερινής υπερωριακής απασχόλησης με προσαύξηση ανάλογη με εργασία σε μέρα αργίας. Να μην συμψηφιστούν με άλλη μέρα.

Κανένας μόνος! Κανένας εκτεθειμένος στην πανδημία και την ασυδοσία της εργοδοσίας».

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 315 times, 1 visits today)
Back2Top