Στις Απόκριες οι Συριζαίοι φορούν Παλαιστινιακές μαντίλες!

Αν υπάρχει κάτι πιο φαιδρό από την εικόνα με τον Παπαδημούλη και τον Αρβανίτη με τις μαντίλες, είναι η πολιτική τους υποκρισία και η αυταπάτη πως μπορούν να κρύψουν τις θέσεις τους πίσω από μια μαντίλα…

Η Κοινοβουλευτική ομάδα της GUE/NGL (Ευρωπαϊκής Αριστεράς) αντέδρασε στο «ειρηνευτικό σχέδιο» του Τραμπ για τη Μέση Ανατολή με ένα βίντεο, όπου τα μέλη της φοράνε Παλαιστινιακές μαντίλες, περνώντας μήνυμα υπέρ της ειρήνης, της ισότητας, της δικαιοσύνης και ενός κυρίαρχου, βιώσιμου και παρακείμενο Παλαιστινιακού κράτους.

Στις Απόκριες οι Συριζαίοι φορούν Παλαιστινιακές μαντίλες!

«In response to Trump´s ME plan, our MEPs take a stand for a sovereign, viable and contiguous Palestinian state!

We express our deepest solidarity with the Palestinian people and the progressive forces in Israel, who struggle for peace, justice and equality».

Αν υπάρχει κάτι πιο φαιδρό από την εικόνα με τον Παπαδημούλη και τον Αρβανίτη με τις μαντίλες, είναι η πολιτική τους υποκρισία και η αυταπάτη πως μπορούν να κρύψουν τις θέσεις τους πίσω από μια μαντίλα.

Αν αύριο το κόμμα τους γίνει ξανά κυβέρνηση, ο Τραμπ θα γίνει πάλι σατανικά καλός ηγέτης και ο Τσίπρας θα συνεργάζεται με τον ηγέτη του Ισραήλ, χωρίς να υπάρχει ειρήνη και δικαιοσύνη.

Αλλά οι μαντίλες θα έχουν κάνει τη δουλειά τους για το αφελές κοινό που τσιμπά.

Στις Απόκριες οι Συριζαίοι φορούν Παλαιστινιακές μαντίλες! (vid)

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 350 times, 1 visits today)
Back2Top