Γιατζόγλου: Από τη Χρυσή Αυγή στη σβάστικα του Κασιδιάρη! (vid)

Στο κόμμα του Κασιδιάρη εντάχθηκε ο Στιβ Γιατζόγλου. Ήταν ένα από τα πρόσωπα που παρουσίασε ο τύπος με τη σβάστικα στο χέρι.

Η αλήθεια είναι πως δεν έκανε και μεγάλη απόσταση ο Γιατζόγλου. Από τη ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου, τη Χρυσή Αυγή, μετακινήθηκε στο ναζιστοκόμμα του Κασιδιάρη.

Γιατζόγλου: Από τη Χρυσή Αυγή στη σβάστικα του Κασιδιάρη

Ο Γιατζόγλου είναι αυτός που – όπως έγραφαν τον Ιούνιο του 2019 οι χρυσαυγίτες στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

«Ευχαρίστησε από την πλευρά του τον αρχηγό για την τιμή που του έκανε να είναι υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Α’ Πειραιώς».

Είναι ο ίδιος που δήλωνε:

«Φυσικά και είμαι φασίστας!»

σε συνέντευξη του στο sdna.gr (27/4/2018).

Αφορμή για το… ξέσπασμα τότε ήταν η άρνηση των οπαδών του Πανιωνίου να δεχθούν για προπονητή της ομάδας τους έναν φασίστα.

Υποστήριζε ο Γιατζόγλου:

«Τι σημαίνει «δεν δεχόμαστε φασίστες στον Πανιώνιο»; Τι είναι αυτό; Είπαν ότι υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή… Φυσικά και είμαι φασίστας! Ο αθλητισμός είναι φασισμός. Κάθε αθλητικός χώρος έχει φασισμό.

Οι προπονητές δηλαδή τι είναι; Δημοκράτες; Υπάρχει κανένας αθλητής που ψηφίζει για να παίξει βασικός ή όχι; Κάθε προπονητής και κυρίως οι μεγάλοι, ο Ιωαννίδης, ο Ίβκοβιτς, ο Ομπράντοβιτς, δεν έχουν δημοκρατικές αρχές. Έτσι είναι, τι να κάνουμε;».

Γιατζόγλου: Από τη Χρυσή Αυγή στη σβάστικα του Κασιδιάρη
Γιατζόγλου: Από τη Χρυσή Αυγή στη σβάστικα του Κασιδιάρη!

Ο… αγνός ιδεολόγος φασίστας Γιατζόγλου (σύμφωνα με δήλωση του) προσπάθησε στη συνέντευξη του αυτή να ιδεολογικοποιήσει τον φασισμό του μέσω του αθλητισμού, αναπτύσσοντας τη θεωρία πως «ο αθλητισμός είναι φασισμός» υποστηρίζοντας:

«Κάθε αθλητικός χώρος έχει φασισμό. Οι προπονητές δηλαδή τι είναι; Δημοκράτες;».

Απέναντι σε αυτή τη… θεωρία του Γιατζόγλου, στην οποία έχουν απαντήσει στην πράξη μεγάλοι αθλητές και προπονητές, εμείς  θα υπενθυμίσουμε κάτι για να καταλήξουμε σε ένα απλό συμπέρασμα:

Χρυσή Αυγή Χίτλερ

Ο Γιατζόγλου εκτός από φασίστας (σύμφωνα με δήλωση του) είναι και θαυμαστής των ναζί.

Γιατί;

Υπενθυμίζουμε ότι είχε επιλέξει να βρεθεί σε μια.. σεμνή τελετή για τα 1.000 φύλλα της ναζιστοφυλλάδας της Χρυσής Αυγής, τον Οκτώβριο του 2016.

Πολλά τα πρωτοσέλιδα και τα κείμενα που υμνούν τον Χίτλερ στη ναζιστοφυλλάδα (ένα από αυτά στην προηγούμενη φωτογραφία).

Αυτά τίμησε ο Γιατζόγλου στην εκδήλωση του 2016, όταν έλαβε τα συγχαρητήρια από τον αρχιναζί Μιχαλολιάκο.

Τώρα τιμά τη σβάστικα του Κασιδιάρη.

Γιατζόγλου: Από τη Χρυσή Αυγή στη σβάστικα του Κασιδιάρη! (vid)

Πηγή: Ημεροδρόμος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,143 times, 1 visits today)
Back2Top