Καλώς όρισες στο ALT.GR (spot)

«Φίλε επισκέπτη του Alt.gr, σε καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας! Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να την χτίσουμε έτσι που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της ενημέρωσής σου…»

Με αυτό το μήνυμα, υποδέχεται η σελίδα ALT.GR τους επισκέπτες της, από το πρωί της Τρίτης 10 Μαρτίου, που τέθηκε σε λειτουργία.

Καλώς όρισες στο ALT.GR

Σύμφωνα με το κείμενο της Συντακτικής – Επιτροπής, η ταυτότητα της σελίδας συγκροτείται από απόστρατους αξιωματικούς των Ε.Δ και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εν ενεργεία φαντάρους.

Η ιστοσελίδα -πέρα από την εξαιρετική αισθητική της- περιέχει ειδήσεις, σχόλια και απόψεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και τους στρατευμένους.

Κι έρχεται να δώσει την μάχη της ενημέρωσης καλύπτοντας το κενό σε έναν αρεκτά «ευαίσθητο» τομέα και μάλιστα σε μια περίοδο που ο «ιός» του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλίας, βρίσκεται σε έξαρση…

Ακολουθεί το σποτάκι παρουσίασης που είχε ετοιμάσει η συντακτική ομάδα, καθώς η σελίδα έμπαινε στην τελική ευθεία και δημοσιεύτηκε στον 902.gr.

Καλώς όρισες στο ALT.GR (spot)

Ροβεσπιέρος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 225 times, 1 visits today)
Back2Top