Νέα ιστοσελίδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας!

«Αλτ! Τις ει;»… Σύμφωνα με το κείμενο της Συντακτικής – Επιτροπής, η ταυτότητα της σελίδας συγκροτείται από απόστρατους αξιωματικούς των Ε.Δ και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εν ενεργεία φαντάρους.

Μια νέα αγωνιστική φωνή έρχεται σύντομα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και τους στρατευμένους.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα ALT.gr, τη λειτουργία της οποίας ανακοίνωσε η επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Με τον τρόπο αυτό εμβαθύνεται ακόμα περισσότερο η ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν τους συγκεκριμένους κρίσιμους τομείς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό από τον «Ριζοσπάστη» και τον «902.gr».

Σύμφωνα με το κείμενο της Συντακτικής – Επιτροπής, η ταυτότητα της σελίδας συγκροτείται από απόστρατους αξιωματικούς των Ε.Δ και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εν ενεργεία φαντάρους.

Νέα ιστοσελίδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας
Νέα ιστοσελίδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας!

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αναμένεται ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς θα περιλαμβάνει πέρα από τα ζητήματα του κάδου, διεθνείς και εσωτερικές ειδήσεις, κι ενασχόληση με πολιτισμό, αθλητισμό, γυναικεία και ιστορικά θέματα.

Ολόκληρο το κείμενο «Ποιοί είμαστε – Τί θέλουμε» αναφέρει αναλυτικά τους σκοπούς και το στόχο της νέας ιστοσελίδας:

«Είμαστε απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, και στρατευμένοι που υπηρετούμε τη θητεία μας.

Όλοι εμείς αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Θέλουμε η φωνή μας να ακούγεται και να υπολογίζεται, να είμαστε παρόντες στην καθημερινότητα του λαού μας και των οικογενειών μας.

Απευθυνόμαστε στο σύνολο του λαού μας, σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας μας.

Σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης, που θέλει να μαθαίνει, να γνωρίζει, να παρακολουθεί, να σχολιάζει, να προτείνει.

Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια, με την ιστοσελίδα alt.gr. Η φωνή μας είναι η δική σας φωνή, η αγωνία μας η δική σας αγωνία».

Πηγές: Κατιούσα και Ριζοσπάστης

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 276 times, 1 visits today)
Back2Top