Ο μάγος της φυλής των αφελών μίλησε: Ο κορωνοϊός είναι… αιγόκερως!

Σύμφωνα με τον διάσημο τσαρλατάνο αστρολόγο η ημερομηνία γέννησης του κορωνοϊού ορίζεται στις 31/12/2019, τότε που ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα στην Κίνα

«Την δική του αστρολογική προσέγγιση στον κορωνοϊό κάνει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης». (Από εδώ).

Πάντα ψάχνω και βρίσκω την ευκαιρία να γράφω κάτι για τους τσαρλατάνους που αυτοαποκαλούνται αστρολόγοι και με ύφος συγκλητικού, αυτοκράτορα και βάλε, μας αναλύουν τις κινήσεις των πλανητών και το… μέλλον μας (π.χ.  εδώ).

Ο μάγος της φυλής των αφελών μίλησε: Ο κορωνοϊός είναι... αιγόκερως
Ο μάγος της φυλής των αφελών μίλησε: Ο κορωνοϊός είναι… αιγόκερως!

Και ποια ευκαιρία μπορεί να θεωρηθεί καλύτερη από τον… κορωνοϊό και το ωροσκόπιό του, που γράφει ο πολύ γνωστός μας μάντης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον διάσημο αστρολόγο και μάγο της φυλής των αφελών, η ημερομηνία γέννησης του κορωνοϊού ορίζεται στις 31.12.2019. Τότε ήταν η πρώτη ανακοίνωση της Κίνας.

Ναι (λέω εγώ τώρα) αλλά τότε ανακοίνωσαν τα πρώτα κρούσματα. Η εξέταση που βγήκε θετική μπορεί να έγινε μια δυο μέρες πριν. Κι ο ιός μπορεί να εμφανίστηκε μέχρι και 15 μέρες πριν.

Οπότε; Μπορεί τα γενέθλιά του να είναι από 15/12 μέχρι και 30/12.

Άρα μπορεί να είναι Τοξότης ή μπορεί να είναι Αιγόκερως. Δεν είναι το ίδιο.

Άσε που δε μπορούμε να ξέρουμε τι ώρα γεννήθηκε για να βρούμε τον Ωροσκόπο.

Που πάμε λοιπόν; Τέλος πάντων. Ας παρακολουθήσουμε τη σκέψη του. Κι ας δεχτούμε το «31.12.2019», έστω και χωρίς ωροσκόπο.

Τα λόγια του ίδιου του γκουρού των άστρων είναι:

«Ήλιος στον Αιγόκερω, Σελήνη στους Ιχθύς, Άρης στην 28η μοίρα του Σκορπιού. Η 28η και 29η μοίρα του Σκορπιού στην συμβολαιολογία θεωρούνται το κεντρί του ζωδίου αυτού. Δηλαδή είναι μια μοίρα που ενεργοποιεί κινδύνους, γεγονότα και δοκιμασίες.

Ο Κρόνος είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 22ο μοίρα του Αιγόκερω. Ο Ερμής βρίσκεται στην 3η μοίρα του Αιγόκερω, η Αφροδίτη στην 14η του Υδροχόου. Ο Δίας σχηματίζει μια στενή προσέγγιση με τον Ερμή και αυτός στην αρχή του Αιγόκερω».

Χμμμ… Τώρα εξηγούνται όλα.

Ο μάγος της φυλής των αφελών μίλησε: Ο κορωνοϊός είναι... αιγόκερως

Αν είχες απορίες, εδώ θα βρεις τις πιο υπεύθυνες απαντήσεις και εξηγήσεις.

Πώς κολλάει; Τι να προσέχουμε; Πώς ξεκίνησε; Πότε θα βρουν το εμβόλιο;

Κολλάει με τη ματιά; Να μεταλάβω ή όχι; Υπάρχουν εξωγήινοι; Ποιοι μας ψεκάζουν;

Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα. «Κίνδυνοι, γεγονότα και δοκιμασίες». (Κίνδυνοι και δοκιμασίες για τον ιό; Ή για μας; Γιατί εδώ λέμε το ωροσκόπιο του ιού).

Ενώ αν η Αφροδίτη ήταν στη 13η μοίρα του Υδροχόου κι όχι τη 14η, και κυρίως αν ο Άρης δεν ήταν στην 28η μοίρα του Σκορπιού, και ο Δίας σχημάτιζε μια φαρδιά προσέγγιση με τον Ερμή, τότε δεν θα είχαμε «κινδύνους, γεγονότα και δοκιμασίες», αλλά συμφορές, συμβάντα και περιπέτειες.

«Το ωροσκόπιο του φαινομένου» – συνεχίζει ο αλχημιστής των άστρων – «δείχνει μια κρισιμότητα στην εξέλιξη για αρκετούς μήνες με μεγάλη συνέπεια, εκτός της παγκόσμιας υγείας και στην παγκόσμια οικονομία».

Μετά από αυτή την πρόβλεψη ήταν που έγινε το κραχ της προηγούμενης βδομάδας, στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου.

Ο μάγος της φυλής των αφελών μίλησε: Ο κορωνοϊός είναι... αιγόκερως
Ο μάγος της φυλής των αφελών μίλησε: Ο κορωνοϊός είναι… αιγόκερως!

Ποιος τους είπε να μην ακούνε τον σοφό δρυΐδη των υποταγμένων στην βλακεία Ελλήνων ;

«Δοκιμάζεται η ασφάλεια, η υγεία, αυξάνει ο φόβος, δοκιμάζεται ακόμα η διαμονή, η κατοικία, η ιδιοκτησία και η στέγαση»

συνεχίζει.

Ενημερωτικά δηλαδή. Να τα ξέρετε. Μη πείτε μετά ότι δε σας τα είχε πει.

Συνεχίζει:

«Οι όψεις του ωροσκοπίου δείχνουν μια περιπλοκή. Το στοιχείο που κυριαρχεί είναι εκείνο του νερού και το οποίο δεν ελέγχεται».

Ορίστε, σας τα λέει όλα. Μέχρι και το φάρμακο. Νερό.

Πνίξτε τον. Μπείτε ολόκληροι κάτω από το νερό για να πνιγεί ο ιός. Αλλά μη βγάλετε το κεφάλι σας πριν περάσουν 15 λεπτά, γιατί θα τη γλυτώσει.

Και μετά ρίχνει και την είδηση – βόμβα:

«Προσοχή (λέει) χρειαζότανε ειδικά στις 9 Μαρτίου που είχε πανσέληνο και ταυτόχρονα πολυαστρία στον Αιγόκερω, με συμμετοχή του Ποσειδώνα».

Όλα αυτά τα σημαντικά – λέει – διαταράσσουν την παγκόσμια υγεία.

Αυτό είναι. Πώς δε το σκέφτηκαν οι Κινέζοι; Αιγόκερως στον Ποσειδώνα είναι αυτός.

Βλαχοπούλου

Και την πανσέληνο πάντα κάτι μυστηριακό και υπερφυσικό γίνεται. Πώς και δεν το πρόβλεψαν; Αλλά αφού πέρασε η 9 Μαρτίου εντάξει.

Φυσικά ο φακίρης προβλέπει και το μέλλον:

«Σύμφωνα με την έναρξη και την πορεία των μηνών αυτής της κρίσιμης χρονιάς, η επιδημία θα παρουσιάσει μια υποχώρηση μετά τον Απρίλιο».

Εμ!!! Είναι προφανές αυτό.

Αν εσείς βλέπατε «συνάντηση στον Αιγόκερω των τεσσάρων πλανητών, Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας μαζί με Πανσέληνο», δε θα το καταλαβαίνατε αμέσως;

Μα τόσο άχρηστοι είναι εκεί στον ΕΟΔΥ; Να μη μπορούν να δουν τα μερομήνια. Άσε πια τους Κινέζους και τους Ιταλούς που δε πήραν χαμπάρι.

Υ/Γ.: Η μεγάλη πλάκα είναι που υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα ζώδια, αλλά τάχουν με την ιερά σύνοδο γι’ αυτά που κάνει ή που δεν κάνει.

Βασιλειάδου

Κι όταν βλέπουν τη Βλαχοπούλου ή την Βασιλειάδου να παίζουν τη χαρτορίχτρα και την καφετζού γελάνε πολύ. Θάθελα να συζητήσω μ’ έναν τέτοιο.

Μάνος Δούκας

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 396 times, 1 visits today)
Back2Top