«Τα μέτρα δεν ισχύουν για τους κοπρίτες του ΠΑΜΕ;»

«Ο γνωστός «εκτελεστής συμβολαίων», η μαριονέτα των μεγαλοξενοδόχων που παριστάνει τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ξαναχτύπησε… Η επίθεση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ με όργανο τον Σταμούλη φανερώνει ότι τους επόμενους μήνες η επίθεση στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία θα είναι άνευ προηγουμένου…»

Την ανάρτηση περί κοπριτών του ΠΑΜΕ και άπλυτων του ΚΚΕ που έκανε ο Αθανάσιος Σταμούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχολιάζει η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

KKE
Απάντηση του ΚΚΕ Νότιας Δωδεκανήσου

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο γνωστός «εκτελεστής συμβολαίων», η μαριονέτα των μεγαλοξενοδόχων που παριστάνει τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ξαναχτύπησε.

Εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τους αγώνες των υγειονομικών σε ολόκληρη τη χώρα και αποκαλώντας «κοπρίτες» όσους εργαζόμενους συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και «άπλυτους» τα στελέχη του ΚΚΕ, απαιτεί από την κυβέρνηση να τους επιβάλει πρόστιμα.

Βεβαίως, ο ίδιος δεν είχε κανέναν ιδιαίτερο καημό.

Τα αφεντικά του, οι μεγαλοξενοδόχοι, όμως καίγονται όταν αναπτύσσει δράση το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα σε δύσκολες συνθήκες σαν τις σημερινές.

Η επίθεση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ με όργανο τον Σταμούλη φανερώνει ότι τους επόμενους μήνες η επίθεση στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία θα είναι άνευ προηγουμένου.

Σε εμάς πραγματικά δεν προκαλεί καμιά εντύπωση η κατάντια του. Οι εργαζόμενοι του κλάδου ωστόσο πρέπει να προβληματιστούν πολύ σοβαρά για το ποιοι βρίσκονται στην ηγεσία του Σωματείου τους.

«Τα μέτρα δεν ισχύουν για τους κοπρίτες του ΠΑΜΕ;»
«Τα μέτρα δεν ισχύουν για τους κοπρίτες του ΠΑΜΕ; Μαζέψετε γρήγορα τους άπλυτους του ΚΚΕ, μολύνουν τον κόσμο» έγραψε ο εργατοπατέρας στο facebook επισυνάπτοντας μάλιστα και μια αφίσα εμπνευσμένη από το …Μακελειό!

Υ/Γ.: Θα είχε ενδιαφέρον να ενημερώσει τους εργαζόμενους της περιοχής μας τι συζήτησε και τι συμφώνησε ο συγκεκριμένος στη «διαβούλευση» που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη!».

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 539 times, 1 visits today)
Back2Top