Οι αμερικανοί «φυγάδευσαν» μισό εκατομμύριο αντιδραστήρια κορωνοϊού από την Ιταλία!

Γιατί ο …καλός ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται!

Το γνωστό σύνθημα για τους «φονιάδες των λαών» βρίσκει μια ιδιαίτερη εφαρμογή σε καιρούς πανδημίας.

Την ώρα που η γειτονική Ιταλία δοκιμάζεται σκληρότερα από κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη και λόγω έλλειψης δοκιμαστικών κιτ (αντιδραστήρια) στις περισσότερες περιπτώσεις περιορίζοντας τη διάγνωση σοβαρών περιπτώσεων, η μεγάλη «σύμμαχος» όχι μόνο δεν προσφέρει καμία βοήθεια στη χώρα, αλλά φυγαδεύει άρον – άρον πολύτιμο ιατρικό υλικό για τον έλεγχο της ασθένειας, στις ΗΠΑ.

Οι αμερικανοί «φυγάδευσαν» μισό εκατομμύριο αντιδραστήρια κορωνοϊού από την Ιταλία
Οι αμερικανοί «φυγάδευσαν» μισό εκατομμύριο αντιδραστήρια κορωνοϊού από την Ιταλία!

«Gli imperialisti derubano le nazioni assoggettate di materie prime, in certi momenti particolare anche qualcosa di più prezioso. L’aviazione militare americana ha trasportato mezzo milione di test per il coronavirus dalla base di Aviano in Tennessee. Fonte Corsera e Defense One».

«Οι ιμπεριαλιστές κλέβουν τις πρώτες ύλες από τα έθνη, και σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, κλέβουν κάτι ακόμη πιο πολύτιμο. Η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών μετέφερε μισό εκατομμύριο δοκιμαστικά τεστ για κορωνοϊο από τη Αμερικανική βάση του Αβιάνο προς το Τενεσί. Πηγές: «Fonte Corsera» και Defense One».[1]

Από τον λογαρισμό του Μάρκο Ρίτσο, Γραμματέα του ΚΚ Ιταλίας, στο twitter, 18 Μαρτίου 2020

Kυριολεκτικά νύχτα έφυγαν την περασμένη Δευτέρα 500.000 δοκιμαστικά τεστ για τον κορωνοϊό μέσω της πολεμικής αεροπορίας από τη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ του Αβιάνο της Ιταλίας προς το Τενεσί.

Οι ΗΠΑ, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μια από τις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως στον αριθμό των ελέγχων που διενεργούνται, με τον Τραμπ – λόγω πολιτικής πίεσης – να δεσμεύεται πλέον ότι θα αυξηθεί η συχνότητα των ελέγχων για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, που προκαλεί την ασθένεια Covid-19.

Έτσι προφανώς οι ΗΠΑ εξαντλούν όποια πηγή μπορούν, ανάμεσά τους και οι πολυάριθμες στρατιωτικές τους βάσεις ανά τον κόσμο, η οποίες δρουν κάτω από καθεστώς πλήρους ασυδοσίας και απουσίας ελέγχου από τις εκάστοτε εθνικές αρχές.

Οι αμερικανοί «φυγάδευσαν» μισό εκατομμύριο αντιδραστήρια κορωνοϊού από την Ιταλία
Οι αμερικανοί «φυγάδευσαν» μισό εκατομμύριο αντιδραστήρια κορωνοϊού από την Ιταλία!

Ο ιταλικός λαός, και όχι μόνο αυτός βέβαια, έχει την ευκαιρία μετά το τέλος αυτού του εφιάλτη να σκεφτεί τι ακριβώς αποκομίζει από τις συμμαχίες που τόσα χρόνια του πλασάρονται ως αναγκαίες και αναπόφευκτες, από την ΕΕ που αδιάφορα γύρισε την πλάτη στις εκκλήσεις βοήθειας της χώρας, μέχρι το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που στερούν πολύτιμους πόρους στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Πηγή: Κατιούσα

Σημείωση:

[1]. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Defense One», κατά την τελευταία της ενημέρωση του άρθρου της χτες το μεσημέρι, την είδηση επιβεβαιώνουν και ο εκπρόσωπος τύπου του Αμερικανικού Πενταγώνου Jonathan Hoffman αλλά και ο Ταξίαρχος Δρ. Paul Friedrichs, χειρούργος του Γενικού Επιτελείου, παραθέτοντας μάλιστα και τα σχόλιά τους για την «επιχείρηση».

Ροβεσπιέρος 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 7,676 times, 1 visits today)
Back2Top