Μηχανοκίνητη πορεία σωματείων στον Βόλο!

Κι αν θέλουν, ας πουν πάλι για τα μέτρα ασφαλείας!

Η αυλαία των κινητοποιήσεων άνοιξε χτες το απόγευμα στους δρόμους του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, με μια πρωτότυπη μορφή.

Τα ταξικά σωματεία οργάνωσαν μηχανοκίνητη πορεία και μια αυτοκινητοπομπή με σημαίες του ΠΑΜΕ και μεγάφωνα διέσχισε όλη την πόλη, δίνοντας το μήνυμα στον κόσμο:

Πληρώσαμε πολλά! Δε θα πληρώσουμε ξανά!

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο ΟΤΑ, τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ και τον Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μηχανοκίνητη πορεία σωματείων στον Βόλο! Κι αν θέλουν, ας πουν πάλι για τα μέτρα ασφαλείας
Μηχανοκίνητη πορεία σωματείων στον Βόλο! Κι αν θέλουν, ας πουν πάλι για τα μέτρα ασφαλείας

Σε όλη τη διαδρομή είχαν συνοδεία το ηχογραφημένο μήνυμα που έλεγε μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση, με πρόσχημα την πανδημία έδωσε το πράσινο φως στην εργοδοσία να κάνει ό,τι θέλει. Σχεδιάζουν για την επόμενη μέρα, να μην αφήσουν τίποτα όρθιο!

Υψώνουμε την γροθιά μας, δεν το βάζουμε κάτω, δεν θα αποδεχτούμε να ξαναπληρώσουμε τα σπασμένα της κρίσης. Δεν θα υποστείλουμε τις διεκδικήσεις μας. Δεν θα παραδώσουμε τα δικαιώματα μας, τη ζωή μας.

Μένουμε ενωμένοι, δυνατοί, οργανώνουμε την απάντηση μας, απέναντι στα μέτρα που ήρθαν για να μείνουν και σε ό,τι νέο προετοιμάζουν».

Κυκλοφοριακό κομφούζιο εν μέσω πανδημίας δεν υπήρχε εκ των πραγμάτων, και οι αποστάσεις ασφαλείας τηρήθηκαν με το παραπάνω.

Αυτή τη φορά τα παπαγαλάκια που ανησυχούν μην κολλήσει ο λαός το μικρόβιο της ταξικής πάλης, πρέπει να σκεφτούν κάτι άλλο, αλλιώς να καταπιούν τη γλώσσα τους.

Με πληροφορίες από 902.gr

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 254 times, 1 visits today)
Back2Top