Μοντάζ ο «συνωστισμός» στην Θεσσαλονίκη! (vid)

Μαρτυρίες πολιτών και καταγγελίες για παραποίηση εικόνων από την παραλιακή! Η κυβέρνηση, με την αρωγή των πιο πολλών ΜΜΕ, συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της «ατομικής ευθύνης» που καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό, με σκοπό να καλύψει τις δικές της τεράστιες ευθύνες για τα απίστευτα κενά και τις ελλέιψεις στον τομέα της Υγείας

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης μετά από «έκρηξη» του δημάρχου της πόλης για απείθαρχους πολίτες που κάνουν μαζικά βόλτα εκεί, καταγγελίες πολιτών αναφέρουν ότι οι εικόνες που μεταδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και έδειχναν συνωστισμό ήταν …παραποιημένες!

Μάλιστα κάτοικος της Νεάπολης Θεσσαλονίκης που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι στην τηλεόραση προβλήθηκαν πλάνα από τις 17 Μαρτίου, όταν ήταν η τελευταία φορά που ο ίδιος κατέβηκε στο κέντρο και βρέθηκε στην παραλία και τον κατέγραψαν.

Μοντάζ ο «συνωστισμός» στην Θεσσαλονίκη – Μαρτυρίες πολιτών! (vid)

Ο ίδιος το αντιλήφθηκε όταν η κόρη του από την Αμερική του τηλεφώνησε για να τον επιπλήξει, παρασυρμένη από τα αντίστοιχα ρεπορτάζ, στα οποία εμφανιζόταν να περπατά.

Εκτός από τη μαρτυρία του ανθρώπου από τη Νεάπολη, υπήρξε κι άλλος πολίτης της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατέγραψε με την κάμερα του ποδηλάτου του την πραγματικά κίνηση το απόγευμα της Δευτέρας με ακρίβεια λεπτών και ανάρτησε σχετικό video.

Όπως φαίνεται η κίνηση είναι φυσιολογική, ο κόσμος ελάχιστος και οι αποστάσεις ασφαλείας τηρούνται κανονικά από τους πολίτες που βρίσκονται σε ανοιχτό χώρο.

Μοντάζ ο «συνωστισμός» στην Θεσσαλονίκη – Μαρτυρίες πολιτών! (vid)

Πηγές: Το Ποντίκι και Ημεροδρόμος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 767 times, 1 visits today)
Back2Top