Ο Μόρφου ξαναχτυπά: «Ο κορωνοϊός αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών κι εκτρώσεων» (vid)

«Οι βλάσφημοι και οι άθεοι φταίνε για την επιδημία» – Αυτά δεν λέγονται ούτε στο… Ιράν!

Τις επίσημες θέσεις των Ορθόδοξων …Χριστιανοταλιμπάν ανέπτυξε πριν λίγες μέρες σε ομιλία του ο διάσημος – πια – Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

Μετά την φοβερής εμπνεύσεως δήλωση πως «αν μία έγκυος κάνει πρωκτικό σεξ και της αρέσει, τότε το παιδί θα γίνει ομοφυλόφιλο», ο Νεόφυτος έδωσε και την εξήγηση της ορθόδοξης εκκλησίας για την εμφάνιση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο Μόρφου ξαναχτυπά: «Ο κορωνοϊός αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών κι εκτρώσεων»
Ο Μόρφου ξαναχτυπά: «Ο κορωνοϊός αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών κι εκτρώσεων»

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Μητροπολίτη την επιδήμια του κορωνοϊού την έφεραν τέσσερις «ομάδες» αμαρτιών:

«Η Παλαιά Διαθήκη δεν λέει παραμύθια. Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες.

Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κορωνοϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών».

Και συνέχισε:

«Τι σχέση έχει με τον κορωνοϊό αυτό το πράγμα; Έχει! Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας.

Επαναλάβω. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται.

[…] Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

O Μητροπολίτης έδωσε ακόμα και συμβουλές προς τους μικρούς (ίσως και άπιστους;) παπάδες να μην πιστεύουν όσα λέγονται για τη μετάδοση του ιού από την Θεία Κοινωνία, ενώ εξέφρασε και την άποψη πως ο θεός μέσω αυτής της επιδημίας θα λύσει «άλυτα προβλήματα», όπως το μεταναστευτικό-προσφυγικό!

«Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες. Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε που τη θεία κοινωνία. Ο θεός να μας φυλάει όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και την μικροψυχία.

[…] Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω… Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι…»

Κατά τα άλλα εξακολουθούν πολλοί να φοβούνται μήπως γίνουμε… Ιράν!

Απολαύστε τον… όσο αντέξετε!

Ο Μόρφου ξαναχτυπά: «Ο κορωνοϊός αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών κι εκτρώσεων» (vid)

Ροβεσπιέρος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,329 times, 2 visits today)
Back2Top