Ουκρανία: Τεράστια λιτανεία «ενάντια στον κορωνοϊό» (vid)

Καπιταλισμός και ανθρώπινη βλακεία! Στην πόλη Βίνιτσα, η τοπική ορθόδοξη εκκλησία αποφάσισε ότι δεν αρκούν οι αντισηπτικές ιδιότητες της Θείας Κοινωνίας και του αγιασμού, όπως υποστηρίζουν οι ιεράρχες μας, αλλά ότι αυτό που πραγματικά έλειπε από τη μάχη κατά του κορωνοϊού ήταν μια λιτανεία στους δρόμους της πόλης!

Η Ουκρανία απασχόλησε σχεδόν από την αρχή της κρίσης του κορωνοϊού τα διεθνή ΜΜΕ, όταν όχλος επιτέθηκε σε λεωφορεία που μετέφεραν συμπατριώτες τους σε καραντίνα μετά την επιστροφή των τελευταίων από την Κίνα.

Τα θαύματα όμως συνεχίζονται σε αυτή τη γωνιά του «ελεύθερου» εδώ και τρεις δεκαετίες κόσμου, σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 19ο αιώνα – στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Στην πόλη Βίνιτσα, η τοπική ορθόδοξη εκκλησία αποφάσισε ότι δεν αρκούν οι αντισηπτικές ιδιότητες της Θείας Κοινωνίας και του αγιασμού, όπως υποστηρίζουν οι δικοί μας ιεράρχες, αλλά ότι αυτό που πραγματικά έλειπε από τη μάχη κατά του κορωνοϊού ηταν μια λιτανεία στους δρόμους της πόλης.

Με τα ιερά λάβαρα στα χέρια, και με ένα πλήθος 7.000 πιστών να ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης, κορωνοϊός και άλλα δαιμόνια κρύφτηκαν στις τρύπες τους.

Ένα μυστήριο πράγμα, που 30 χρόνια καπιταλισμού οδήγησαν τη χώρα σε φασισμό, αντισημιτισμό και ανορθολογισμό περασμένων αιώνων.

Ποιος να το περίμενε!

Ουκρανία: Τεράστια λιτανεία «ενάντια στον κορωνοϊό» (vid)

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,232 times, 1 visits today)
Back2Top