Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος «ουδέποτε υπήρξε φοιτητής» μας

Το πανεπιστήμιο Κύπρου σε διευκρίνιση του που δημοσιεύει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ενημερώνει ότι:

«Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία. 

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος «ουδέποτε υπήρξε φοιτητής» μας
Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος «ουδέποτε υπήρξε φοιτητής» μας (Από το βιογραφικό του Βελόπουλου στη σελίδα της Βουλής)

Σύμφωνα με το βιογραφικό του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» στην ιστοσελίδα velopoulos.gr:

«Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία»

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος «ουδέποτε υπήρξε φοιτητής» μας

Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου Κύπρου (εικόνα αριστερά) όπως τη δημοσίευσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (εδώ) και το βιογραφικό (η εικόνα δεξιά) του σύμφωνα με την ιστοσελίδα velopoulos.gr (εδώ).

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος «ουδέποτε υπήρξε φοιτητής» μας
Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος «ουδέποτε υπήρξε φοιτητής» μας (Κλικ για μεγέθυνση)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει τα παρακάτω δείχνοντας μια φωτογραφία με πτυχίο από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

«Έλα να τελειώνει η πλάκα με τους «χοίρους της παραδημοσιογραφίας»! Να σας πάω σε δίκη; Θα κάνει 6 χρόνια και θα λέτε ότι κυνηγάω τους «δήθεν» δημοσιογράφους ρε ξεφτίλες! @ellinikilisi pic.twitter.com/5RbEfSHcVg

— Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) May 19, 2020

Πτυχίο Βελόπουλου

Πάντως, στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της Βουλής (εδώ) το βιογραφικό του (όπως και στη σελίδα velopoulos.gr) αναφέρεται πως είναι κάτοχος πτυχίων του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σημείωση:

Αυτή η επισήμανση θα ήταν περιττή αν δεν επρόκειτο για τον Βελόπουλο.

Επιστολές Χριστού

Τουτέστιν:

Όπως άλλο πράγμα το «ντεπόν» κι άλλο πράγμα το «τελοπόν», όπως άλλο πράγμα οι «επιστολές του Ιησού» κι άλλο πράγμα οι επιστολές του Απόστολου Παύλου, έτσι άλλο το Πανεπιστήμιο Κύπρου (ucy.ac.cy) και άλλο το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ouc.ac.cy).

Πηγή: Ημεροδρόμος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 284 times, 1 visits today)
Back2Top