Ποινές σε φαντάρους επειδή φορούσαν μάσκα!

Ανθρώπινη βλακεία: Μια ασθένεια πιο βαριά από τον κορωνοϊό

Την παρακάτω απίστευτη είδηση, βρήκαμε στο Alt.gr, με τίτλο: «Ασθένεια πιο βαριά από τον κορωνοϊό».

Ποινές σε φαντάρους επειδή φορούσαν μάσκα
Ποινές σε φαντάρους επειδή φορούσαν μάσκα

«Κι αν για τον κορωνοϊό η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, έχει επιδοθεί σ’ ένα αγώνα για την παρασκευή εμβολίου και θεραπευτικών σκευασμάτων, που θα θωρακίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό απ’ τον ιό, υπάρχει και μια ασθένεια που κανένα εμβόλιο, κανένα φάρμακο δεν υπάρχει ικανό να την αντιμετωπίσει.

Ποια είναι αυτή; Μα η ανθρώπινη βλακεία.

Κι αν η προηγούμενη εισαγωγή εμπεριέχει σκωπτικά ή χιουμοριστικά στοιχεία, τα αποτελέσματα της βλακείας μπορεί να είναι και τραγικά.

Αυτό που συμβαίνει στο στρατόπεδο του «Πενταγώνου» στου Παπάγου, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Σε προσωπικό που υπηρετεί στο εν λόγω στρατόπεδο, το οποίο εφάρμοζε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και φορούσε προστατευτικές μάσκες προσώπου, επιβλήθηκαν πειθαρχικές ποινές, με αιτιολογία, άκουσον – άκουσον, γιατί με τη μάσκα προσώπου …παραποιούσαν τη στολή τους!

Έ λοιπόν όχι.

Δεν πρέπει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, να ανεχθεί αυτούς που ρίχνουν νερό στον μύλο όσων διατείνονται ότι «εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο Στρατός».

Πρέπει άμεσα να αντιδράσει. Η παραδοχή αυτής της συλλογιστικής, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για το προσωπικό των ΕΔ και όχι μόνο».

Σε αντίθεση με τις μάσκες προστασίας από ιούς και μικρόβια, διευκρινίζουμε ότι οι παρακάτω μάσκες δεν παραποιούν καμία στολή…

Ποινές σε φαντάρους επειδή φορούσαν μάσκα

Πηγή: Ημεροδρόμος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 623 times, 1 visits today)
Back2Top