Προβοκατοράκος ή απλώς βλαξ;

Ακόμα και τούτη την ώρα της πανδημίας, για ορισμένους… δημοκράτες το πρώτιστο είναι το πώς θα ελεεινολογήσουν και πως θα «ποινικοποιήσουν» τους εργατικούς αγώνες.

Στοχοπροσηλωμένοι, όμως, καθώς είναι, μέσα στη φούρια τους, αφήνουν το αποτύπωμα της τακτικής τους που δεν είναι άλλη από το «βρήκαμε παπά να θάψουμε και τους ζωντανούς…».

Πρόεδρος ΣΕΒ: Φορολογήστε τους εργάτες όχι τους καπιτάλες
Ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής

Οσοι, λοιπόν, διαμαρτύρεστε και πολύ περισσότερο συγκεντρώνεστε για να διαμαρτυρηθείτε (π.χ. για ελλείψεις σε νοσοκομεία, για εργοδοτικές αυθαιρεσίες με αφορμή τον ιό, για κυβερνητικές αποφάσεις που ευνοούν αυτή την εργοδοτική αυθαιρεσία κτλ),

θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και τον «ιό» της αντιΚουΚουΕδίλας.

Ιδού ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Εδώ και μέρες το ΚΚΕ ανακοίνωσε την αναστολή – για λόγους δημόσιας υγείας – όλων των μαζικών εκδηλώσεών του μέχρι το Πάσχα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει:

«Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης από την επιδημία του κορονοϊού, ανακοινώνουμε την αναβολή όλων των μαζικών εκδηλώσεων των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μέχρι το Πάσχα».

Εντούτοις, σήμερα (13/3/2020 και ώρα 4.23 μμ), ο κύριος Μανώλης Καψής, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στο twitter:

Προβοκατοράκος ή απλώς βλαξ;

Ερώτηση προς τον κύριο Καψή:

Είστε γκεμπαιλίσκος προβοκατοράκος ή απλώς βλαξ;

Νίκος Μπογιόπουλος

Πηγή: Ημεροδρόμος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 908 times, 1 visits today)
Back2Top