Φασίστας ψεκάζει πρόσφυγες στον Έβρο! (vid)

Τα ΜΑΤ παρακολουθούν… «Ψέκασέ τα τα πουστ@ριά»… Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας -που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ενάντια σε κατατρεγμένους ανθρώπους ακόμα και εμπνευσμένες απ’ τους Ναζί μεθόδους- συνεχίζεται αμείωτος…

Αποκαλυπτικά για την έκταση που έχει λάβει η συμμετοχή «ιδιωτών» – με τίνος άραγε την εξουσιοδότηση; – στην επιχείρηση της αστυνομίας και του στρατού στον Έβρο είναι πλάνα που καταγράφονται σε βίντεο που αναρτήθηκε από φασιστοπροφίλ στο διαδίκτυο.

Φασίστας ψεκάζει πρόσφυγες στον Έβρο

Στο βίντεο φαίνεται τρακτέρ εφοδιασμένο με ψεκαστικό μηχάνημα να κινείται παράλληλα προς τον φράκτη στον Έβρο και να ψεκάζει με χημικά τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των συνόρων.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα, του τρακτέρ προηγείται «καναδέζα» του στρατού, ενώ η όλη επιχείρηση λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια των ανδρών των ΜΑΤ.

Πίσω από το συρματόπλεγμα φαίνονται πρόσφυγες που τρέχουν για να αποφύγουν τα επικίνδυνα χημικά,κάτι που προκαλεί «έκρηξη χαράς» στα σκατόψυχα ούγκανα που παρακολουθούν και καταγράφουν το σκηνικό από την ελληνική πλευρά.

«Σαν τα ποντίκια τρέχουνε» και «ψέκασέ τα τα πουστ@ρια»,

είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές εκφράσεις που ακούγονται…

Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας – που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ενάντια σε κατατρεγμένους ανθρώπους ακόμα και εμπνευσμένες απ’ τους Ναζί μεθόδους – συνεχίζεται αμείωτος…

«Ψέκασέ τα τα πουστ@ριά» – Φασίστας ψεκάζει πρόσφυγες στον Έβρο υπό το βλέμμα των ΜΑΤ (vid)

Με πληροφορίες από το Ποντίκι

Ροβεσπιέρος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 885 times, 1 visits today)
Back2Top