Ταλαιπωρία των οδηγών στα screenshot της «Αυγής»!

«Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι πολίτες, αφού, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής».

Αυτό αναφέρει χτεσινό δημοσίευμα  – όχι κάποιου εμφανώς φιλοκυβερνητικού σάιτ όπως λογικά θα υποθέσατε π.χ. ΣΚΑΪ – αλλά η ιστοσελίδα της Αυγής!

Ταλαιπωρία των οδηγών στα screenshot της «Αυγής»
Ταλαιπωρία των οδηγών στα screenshot της «Αυγής»!

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα  διεκδικούσαν το δικαίωμά τους στην Κοινωνική Ασφάλιση, δημόσια και καθολική για όλους, η «αριστερή» κατά τα άλλα ιστοσελίδα της «Αυγής», υιοθέτησε την προπαγάνδα της κυβέρνησης της ΝΔ, περί ταλαιπωρίας των πολιτών, προσφέροντας το απαραίτητο άλλοθι για την επίθεση στους απεργούς.

Μάλιστα, η αναπαραγωγή αυτής της προπαγάνδας που στοχεύει και στον κοινωνικό αυτοματισμό, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όταν είναι στα σκαριά το διαβόητο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις που αποτελεί ένα νομοσχέδιο καταστολής, αυθαιρεσίας, ποινικοποίησης και προβοκάτσιας, που φτάνει να παραβιάζει ακόμη κι αυτές τις διατάξεις του σημερινού Συντάγματος.

Κι αναρωτιέται κανείς, πόση διαφορά έχει η Αυγή από το ΣΚΑΪ, που στο όνομα της «ενημέρωσης» και των συμφερόντων της αστικής τάξης που υπηρετούν,  δυσφημίζουν τους λαϊκούς αγώνες,  παραβλέπουν τους χιλιάδες απεργούς σε όλη τη χώρα, αποσιωπούν το δίκαιο των αιτημάτων τους και τελικά  υπερασπίζονται το νέο νομοθετικό έκτρωμα «Κατρούγκαλου – Βρούτση».

Απολύτως καμία!

Ταλαιπωρία των οδηγών στα screenshot της «Αυγής»

Υ/Γ.: Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα οι διαχειριστές της ιστοσελίδας της Αυγής μετά το «κράξιμο» που έπεσε στα ΜΚΔ, αποφάσισαν σήμερα να αλλάξουν τον τίτλο του εν λόγω άρθρου, αφήνοντας όμως απαράλλαχτο το αντιδραστικό του περιεχόμενο.

Με πληροφορίες από 902.gr

Ροβεσπιέρος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 109 times, 1 visits today)
Back2Top