Κι ο Βελόπουλος καλεσμένος στο «συνέδριο» – παρωδία της ΓΣΕΕ!

Κρίμα που έχασαν την ευκαιρία να καλέσουν και τη ΧΑ ως «κοινοβουλευτικό» κόμμα! «Persona non grata» ο Κουτσούμπας για τη συνδικαλιστική μαφία!

Γενικά το «Συνέδριο» της ΓΣΕΕ θα έχει σχεδόν τα πάντα: ΜΑΤ, εισαγγελέα, τον πρωθυπουργό, ακόμα και τον Βελόπουλο. Τα πάντα εκτός από εργάτες και μια διοίκηση που να παλεύει για τα συμφέροντα της τάξης τους.

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Ή αλλιώς «ένα ωραίο συνταγματικό τόξο», όπως θα το ονειρευόταν ο Τζήμερος, χωρίς τους οπαδούς της εργατικής εξουσίας που απειλεί τον αστισμό…

Ή τέλος πάντων, εναλλακτικά, «Δε θέλουμε εργάτες στη γιορτή μας». Ούτε και κάποιο κόμμα που να τους θυμίζει.

«ΓΣΕΕ: Το προεκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας»

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ, η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, εκτός από τους μπράβους, τους νόθους και τους εργοδότες, θεωρεί στο «συνέδριό» της ευπρόσδεκτους:

Τον Μητσοτάκη, επικεφαλής της κυβέρνησης που βάζει ταφόπλακα στον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης και την μετατρέπει σε τζόγο και προσωπική υπόθεση. Κάπως πρέπει άλλωστε να ανταποδώσει ο πρωθυπουργός στους εργατοπατέρες τη διαρκή στήριξη και την ανοιχτά απεργοσπαστική τους στάση.

Τον Τσίπρα, επικεφαλής της προηγούμενης κυβέρνησης, που άνοιξε τον δρόμο για το γκρέμισμα, με τον νόμο Κατρούγκαλου. Άλλο τώρα αν ο Τσίπρας σκέφτεται να μην πάει για τους δικούς του λόγους και να μην πατήσει μια επικοινωνιακή μπανανόφλουδα, ως «αντιπολίτευση».

Τα πολύχρωμα δεκανίκια τους.

Κρίμα που έχασαν την ευκαιρία να καλέσουν και τη ΧΑ ως «κοινοβουλευτικό» κόμμα…

Ο μόνος πολιτικός αρχηγός που δε θεωρείται ευπρόσδεκτος είναι ο Κουτσούμπας. Τυχαίο;

Ασφαλώς και όχι.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είναι ο μόνος που έχει πει τα σύκα-σύκα και τη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ συνδικαλιστική μαφία.

Κι ο Βελόπουλος καλεσμένος στο «συνέδριο» - παρωδία της ΓΣΕΕ
Κι ο Βελόπουλος καλεσμένος στο «συνέδριο» – παρωδία της ΓΣΕΕ!

Και αυτό τον κάνει persona non grata. Εκτός κι αν οι εργατοπατέρες φοβούνται τους Κνίτες που θα τον συνοδεύουν…

Όπως σημειώσαμε και εισαγωγικά, το «συνέδριο»-εξπρές της ΓΣΕΕ μπορεί να μην προβλέπει στο χρονοδιάγραμμα συζήτηση πάνω στα προβλήματα των εργαζόμενων -αυτή λέει θα γίνει σε δεύτερο χρόνο…- έχει όμως αρκετό χρόνο για δημόσιες σχέσεις και χαιρετισμούς πολιτικών αρχηγών.

Πλην Λακεδαιμονίων, προφανώς…

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 306 times, 1 visits today)
Back2Top