Βίντεο του ΝΑΤΟ ξεπλένει την Τουρκία: «Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ» (vid)

«Το ΝΑΤΟ είναι μια οικογένεια κοινών αξιών. Είμαστε ενωμένοι με τους Συμμάχους μας για ειρήνη και σταθερότητα. Είμαστε το ΝΑΤΟ!»

Την περασμένη Τρίτη συμπληρώθηκαν 68 χρόνια από την  ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ (18 Φεβρουαρίου 1952).

Βίντεο του ΝΑΤΟ ξεπλένει την Τουρκία: «Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ»

Με την αφορμή αυτή η λυκοσυμμαχία κοινοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter το ποστ της Τουρκικής Αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ:

«Σήμερα περήφανα γιορτάζουμε την 68η επέτειο από την ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ. Κατά την διάρκεια των 68 αυτών ετών η χώρα μας υπερασπίστηκε επιτυχώς τα σύνορα του ΝΑΤΟ και υποστήριξε τις αρχές και τις αξίες της Συμμαχίας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τους Συμμάχους μας για την ενότητα και την αλληλεγγύη».

(Το πόσο το ΝΑΤΟ (και κατ’ επέκταση και η Τουρκία) «διασφαλίζει τα σύνορα» φαίνεται απλώς κοιτάζοντας τον χάρτη των Βαλκανίων και τη Γιουγκοσλαβία).

Το ΝΑΤΟ όμως δεν έμεινε εκεί…

Δύο μέρες μετά, στις 20/2/2020, δημοσίευσε βίντεο, με το γνωστό προπαγανδιστικό hashtag: «Είμαστε το ΝΑΤΟ» (#We are NATO).

Ένα βίντεο που αποτελεί χυδαίο ξέπλυμα της επιθετικότητας και της εγκληματικής πολιτικής του ΝΑΤΟ καθώς και ευθεία στήριξη προς την Τουρκία και στις πολεμικές επιχειρήσεις που έχει αναλάβει, ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα!

Στο βίντεο επισημαίνονται χαρακτηριστικά οι «κοινές αξίες» που μοιράζονται τα μέλη του ΝΑΤΟ:

«Το ΝΑΤΟ είναι μια οικογένεια κοινών αξιών. Είμαστε ενωμένοι με τους Συμμάχους μας για ειρήνη και σταθερότητα. Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ. Είμαστε το ΝΑΤΟ».

Στο βίντεο εμφανίζεται η αντισμήναρχος Esra Ozatay, τουρκάλα πιλότος της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, που δηλώνει περήφανη που η «πρώτη γυναίκα πιλότος της συμμαχίας είναι από την Τουρκία!»

Βίντεο του ΝΑΤΟ ξεπλένει την Τουρκία: «Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ»
Βίντεο του ΝΑΤΟ ξεπλένει την Τουρκία: «Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ»

Η πιλότος λέει οι σύμμαχοι «είναι μαζί» για να προστατεύσουν αυτές τις αξίες και η μία την άλλη!

Το πόσο αληθές είναι αυτό αποδεικνύεται μονάχα από ένα παράδειγμα: Αυτό της… Κύπρου!

Στο βίντεο παρουσιάζεται ο ρόλος της Τουρκίας εντός του ΝΑΤΟ από τότε που εισχώρησε σε αυτό (1952) έως σήμερα τονίζοντας πως η Τουρκία έχει από τις μεγαλύτερες συνεισφορές (οικονομικές και στρατιωτικές) στις Νατοϊκές δολοφονικές επιχειρήσεις!

«Κάθε μέλος του ΝΑΤΟ έχει ίση φωνή, παίρνουμε αποφάσεις μαζί. Είμαστε ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι»

τόνισε η Ozatay κι ένα δάκρυ σίγουρα πρέπει να κύλησε στο μάγουλο του… Ερντογάν!

Πρέπει να σημειωθεί ότι το βίντεο δεν έχει τα προσδοκόμενα – για τους εμπνευστές του – αποτελέσματα αφού έχει προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια σε μερίδα χρηστών των ΜΚΔ.

Μια ματιά στο τι συμβαίνει σήμερα σε Συρία και Λιβύη, όπως και στο Αιγαίο είναι αρκετή για να αποδομήσει την αίολη προπαγάνδα.

Επιπλέον το βίντεο είναι κι ένα δυνατό χαστούκι προς όλους όσους προσκυνούν (όψιμους και μή) την εγκληματική λυκοσυμμαχία, εξωραΐζουν τον ρόλο της και διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους την λογική T.I.N.A. (There is no alternative).

Ότι δηλαδή, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από την βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους Αμερικανο-Νατοϊκούς σχεδιασμούς, ότι η συμμετοχή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ είναι μονόδρομος, ότι το ΝΑΤΟ είναι παράγοντας σταθερότητας, ότι διασφαλίζει τα σύνορα κτλ, αποκρύπτοντας τον επικίνδυνο κι εμπρηστικό ρόλο του για τους λαούς της περιοχής!

Όμως αρκετά λόγια είπαμε…Δείτε το και κρίνετε μόνοι σας…

Βίντεο του ΝΑΤΟ ξεπλένει την Τουρκία: «Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ» (vid)

Ροβεσπιέρος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 650 times, 1 visits today)
Back2Top