Βίντεο του ΠΑΜΕ από τη μέρα δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ

Κανένας μόνος, κανένας εκτεθειμένος στην πανδημία και την ασυδοσία της εργοδοσίας. Μαζί σπάμε τον φόβο, δυναμώνουμε τη φωνή μας, υψώνουμε τη γροθιά! Οργανωμένοι στα σωματεία, πιο πολλοί, δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα!

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει τα πάνω από πενήντα σωματεία εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων απ’ όλη τη χώρα, τα επιχειρησιακά σωματεία του εμπορίου, τα εργατικά σωματεία πολλών κλάδων και ειδικά των υγειονομικών, την ΟΓΕ και τους άλλους μαζικούς φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα η 15η Απριλίου να αποτελέσει μέρα δράσης για τους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ.

Βίντεο του ΠΑΜΕ από τη μέρα δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ
Από παρέμβαση σωματείων σε σούπερ μάρκετ στη Λάρισα

Μέσα από εκατοντάδες πολύμορφες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα και αποθήκες, επιβεβαιώθηκε η ανάγκη να δυναμώσει η διεκδίκηση για μέτρα προστασίας και υγείας, να δυναμώσει ο συλλογικός αγώνας για σταθερή δουλειά πλήρους απασχόλησης με δικαιώματα απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και την άγρια εκμετάλλευση.

Εκφράστηκε με πολλούς τρόπους η αλληλεγγύη από τους καταναλωτές που υποστηρίζουν τα δίκαια αιτήματα μας.

Η θετική ανταπόκριση που συνάντησε η πρωτοβουλία μας, μας γεμίζει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα για τη συνέχεια.

Καλούμε τα σωματεία του κλάδου να μπουν με μεγαλύτερη ορμή στην μάχη για την υπεράσπιση των αναγκών και των δικαιωμάτων των χιλιάδων συναδέλφων μας.

Κανένας μόνος, κανένας εκτεθειμένος στην πανδημία και την ασυδοσία της εργοδοσίας.

Μαζί σπάμε τον φόβο, δυναμώνουμε τη φωνή μας, υψώνουμε τη γροθιά! Οργανωμένοι στα σωματεία, πιο πολλοί, δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα!

Βίντεο του ΠΑΜΕ από τη μέρα δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ

Πηγή: ΠΑΜΕ

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 112 times, 1 visits today)
Back2Top