Mαζέψτε τον κλόουν που παριστάνει τον υπουργό!
Ο Υπουργός εμπορίου της Υγείας… το φυσάει και δεν κρυώνει ύστερα από την χτεσινή κινητοποίηση του σωματείου εργαζομένων στο «Αττικόν». Η κινητοποίηση δεν χάλασε καμία μόστρα. Η μόστρα ήταν ήδη χαλασμένη αφού την ώρα της κινητοποίησης ούτως ή άλλως το «Αττικόν» έσφυζε από ράντζα (130 όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου).
Και αντί να απολογηθεί για αυτή την κατάσταση και για όλα όσα κατήγγειλαν χτες οι εργαζόμενοι, όπως ότι στο «Αττικόν» απαιτούνται ΤΩΡΑ 125 νοσηλευτές για να λειτουργεί το νοσοκομείο στοιχειωδώς με ασφάλεια, να ανοίξουν τις 7 από τις 14 χειρουργικές αίθουσες που μένουν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού κ.ά., έρχεται ξανά ο υπουργός με ανάρτησή του στα social media, να βρίσει τον κόσμο που διαμαρτύρεται, αναποδογυρίζοντας την πραγματικότητα, γράφοντας πώς «οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στην Αστυνομία για να σπάσουν τον κλοιό και όχι το αντίθετο», ότι χτες «δήθεν ανακάλυψαν… τα ράντζα και διαμαρτύρονται» οι υγειονομικοί.
Ταυτόχρονα δεν ξεχνάει για άλλη μία φορά να «στολίζει» όποιον αμφισβητεί την εικονική πραγματικότητα του υπουργείου ως «μίζερο» και να καταδικάσει – ποιος; ο Γεωργιάδης! – τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ότι δεν νοιάζονται για τους ασθενείς!
Και τα λέει αυτά ο υπουργός της κυβέρνησης, που χτες έδωσε εντολή να χτυπηθούν από την αστυνομία εκείνοι που μόλις είχαν βγει από τη νυχτερινή και τις απανωτές βάρδιες, που καλύπτουν 3 και 4 πόστα!
Η κυβέρνηση να μαζέψει τον κλόουν που περιφέρει σε όλη τη χώρα και παριστάνει τον υπουργό καθυβρίζοντας τους πάντες!
Όσον αφορά την συνταρακτική αποκάλυψη του Υπουργού, ότι ο Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είναι στέλεχος του ΚΚΕ του θυμίζουμε ότι οι μέρες που στην ΕΙΝΑΠ είχε πλειοψηφία και πρόεδρο η παράταξη ΝΔ παρήλθαν. Ακόμα να το χωνέψει;
Υ/Γ.: Ακόμα και στο ασφαλές περιβάλλον της προσωπικής του σελίδας στο facebook τα σχόλια για την κατάσταση στα νοσοκομεία με «αποδείξεις και ονόματα» εκθέτουν την κυβέρνηση και τον Υπουργό. Μίζεροι παντού!
Πηγή: 902.gr