Print Friendly, PDF & Email

Η «ενοχλητική» αύξηση της δυναμικής του ΚΚΕ

Παρατηρούμε εσχάτως μια ενόχληση από κάποιους, για την ακρίβεια ένα «τσούξιμο», επειδή σημαντικό κομμάτι ενός κόσμου πρόκειται στις επόμενες εκλογές να στηρίξει το ΚΚΕ.

Η «ενοχλητική» αύξηση της δυναμικής του ΚΚΕΕίτε προέρχεται από το Κόμμα και βρέθηκε σε άλλους χώρους, πάντα όμως δίνοντας αγώνες με ανιδιοτέλεια και συνέπεια, χωρίς να χτυπά δημόσια το ΚΚΕ.

Είτε προέρχεται από άλλους πολιτικούς χώρους, αλλά προσεγγίζει το ΚΚΕ, βλέποντας ότι στην παρούσα στιγμή, αποτελεί τον μοναδικό φορέα αντίστασης και προοπτικής.

Και στις δύο περιπτώσεις, είτε κόσμος επιστρέφει στον φυσικό του χώρο είτε τον προσεγγίζει για πρώτη φορά, το ΚΚΕ δεν απαιτεί πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων ούτε δηλώσεις μετανοίας, όπως κάποιοι κακοπροαίρετοι διαδίδουν.

Άλλωστε όπως είπε και ένας πολύ καλός φίλος, δηλώσεις μετανοίας, ζητούσαν οι εκπρόσωποι της εθνικοφροσύνης, από τους κομμουνιστές, για να αποκηρύξουν τις ιδέες τους.

Είναι εκπληκτικό πάντως ότι στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει απόλυτη ταύτιση, συριζαίων, λαετζήδων και λοιπών αναχωμάτων.

Η «ενοχλητική» αύξηση της δυναμικής του ΚΚΕΚατανοούμε πλήρως τον λόγο της βαθιάς ανησυχίας τους και του κομπλεξικού μίσους τους.

Ένα ΚΚΕ ισχυρό, σημαίνει αντίστοιχα μείωση των δυνάμεων του οπορτουνισμού και του ρεφορμισμού, των κάθε λογής κυρκόσπορων, οπαδών του Πιλάφα, ψευτοτροτσκιστών και «αριστερών» του υφάλμυρου ύδατος.

Αυτά όσον αφορά την δυναμική που αναπτύσσεται ως στήριξη στο ΚΚΕ, η οποία μακάρι να εκφραστεί στην κάλπη, αλλά κυρίως στο ταξικό κίνημα.

Μιας και πιάσαμε τα πολιτικά, να αναφερθούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα και στα θέματα της επικαιρότητας.

Τα όσα ιλαροτραγικα παρακολουθουμε στην λειτουργία της αστικής δημοκρατίας, οδηγούν στην πλήρη απαξίωση και κατάπτωση της πολιτικής.

Αποτελούν «βούτυρο στο ψωμί» της ακροδεξιάς, που ονειρεύεται στρατηγούς και συνταγματαρχες, να μας σώσουν από την σαπίλα.

Η «ενοχλητική» αύξηση της δυναμικής του ΚΚΕΚαι φυσικά ένα μεγάλο μέρος του λαού, ασπάζεται τέτοιες απόψεις, με κύρια ευθύνη, του πολιτικού τέρατος, που λέγεται σύριζα, το οποίο όχι μόνο ξεφτίλισε και ισοπέδωσε αξίες και οράματα, αλλά νομιμοποιεί τον ακροδεξιό κακοήθη λαϊκισμό.

Στις καθαυτό εξελίξεις, όλα δείχνουν μεγάλη ήττα του μορφώματος, το οποίο πολύ δύσκολα θα φτάσει μέχρι το τέλος της τετραετίας, δηλαδή τον Οκτώβριο.

Η συντριβή του Μαΐου, είναι δίκοπο μαχαίρι για τον τζίφριζα:

Όταν ο πολίτης δεν σε θέλει για δήμαρχο, περιφερειάρχη και ευρωβουλευτή, θα σε θέλει για βουλευτή και να τον κυβερνήσεις;

Ξέχωρα, ότι από τον Μάϊο και μετά, ο καθένας θα κοιτάξει να σώσει το τομάρι του.

Το που θα καταλήξει όλη αυτή η άθλια παράσταση του Καμμένου με τον Τζίφρα, θα το μάθουμε λίαν συντόμως.

Η «ενοχλητική» αύξηση της δυναμικής του ΚΚΕΕίναι φως φανάρι ότι ο Καμμένος ξέρει πολλά και τους κρατάει στο χέρι, και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξουμε καθόλου μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών.

Στέλιος Τζανέλλης

(Visited 1.336 times, 1 visits today)