Print Friendly, PDF & Email

ΚΝΕ: Στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου το 46ου Φεστιβάλ (spot)

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ημερών (17, 18 και 19 Σεπτέμβρη)

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ ανακοινώνει τη διεξαγωγή των κεντρικών εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στις 17, 18 και 19 Σεπτέμβρη στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Στην κορύφωση των εκδηλώσεων, το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα παρουσιαστεί μουσικό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

ΚΝΕ: Στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου το 46ου Φεστιβάλ

Η κορύφωση των εκδηλώσεων, στις 19 Σεπτέμβρη, είχε ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση όμως, που γεννά πολλά ερωτήματα, για παρασκηνιακές παρεμβάσεις, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ακύρωσε τη συμφωνία.

Έτσι, λοιπόν, και η 3η μέρα των κεντρικών εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη

 • Χαιρετισμός του Ιάσονα Φανού, μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
 • Stand-up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.
 • Αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη

 • Ομιλία από τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκο Αμπατιέλο.
 • Συναυλία με το συγκρότημα «Υπεραστικοί».
 • Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Σάββατο 19 Σεπτέμβρη

 • 20.00: Ομιλία από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
 • 21.00: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο.

Ενορχήστρωση: Θύμιος Παπαδόπουλος

Συμμετέχουν: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Μεράντζας, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης.

ΚΝΕ: Στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου το 46ου Φεστιβάλ

Για τις εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των διοργανωτών και επισκεπτών:

 • Η πρόσβαση στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου θα γίνεται ελεγχόμενα από περισσότερες εισόδους, με τις «πύλες» του Φεστιβάλ να ανοίγουν 2 ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
 • Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
 • Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.
 • Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
 • Αυξημένη θα είναι η διάθεση τουαλετών και νιπτήρων, που θα εξυπηρετούν το σύνολο του κόσμου, καθώς και η εξασφάλιση τακτικής καθαριότητας.
 • Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί ιατρείο, με ειδικούς επιστήμονες, γιατρούς ειδικοτήτων πρώτης γραμμής, νοσηλευτές και φοιτητές Ιατρικής.
45 νομοτέλειες για το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή
ΚΝΕ: Στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου το 46ου Φεστιβάλ

Καλούμε τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους.

Να στείλει δυναμικό μήνυμα «οργανωμένης απειθαρχίας» στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

Η νεολαία δεν φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι «…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή»!

Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», θα ακουστεί δυνατά!

Δείτε την πρόσβαση στην  Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου εδώ… καθώς και το σποτ της ΚΝΕ για το 46ο Φεστιβάλ…

ΚΝΕ: Στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου το 46ου Φεστιβάλ (spot)

Πηγή: 902.gr

(Visited 483 times, 1 visits today)