Ούτε οι κυκλώνες δεν επισκέπτονται την «απομονωμένη» Πάτρα!

Κοινή ανακοίνωση – καταγγελία πέντε παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου Πάτρας για τη στάση της Δημοτικής αρχής σχετικά με τον κυκλώνα «Ζορμπά»

Οι Δημοτικές παρατάξεις «Νέα Πόλη», «ΡΑΠ», «Τώρα για την Πάτρα», «Πάτρα, η δική μας πόλη» και «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» καταγγέλλουν την απαράδεχτη στάση της Δημοτικής αρχής Πελετίδη σε σχέση με τη διέλευση από την Πόλη μας του κυκλώνα «Ζορμπάς».

Ούτε οι κυκλώνες δεν επισκέπτονται την «απομονωμένη» ΠάτραΗ Δημοτική αρχή του ΚΚΕ, που παίρνει κομματική γραμμή από τα υπόγεια του Περισσού, εξυπηρετώντας μόνο κομματικά συμφέροντα,

έχει οδηγήσει σε τέτοια απομόνωση την Πόλη που ούτε κυκλώνες δεν μας επισκέπτονται!!!

Έτσι, ενώ σχεδόν όλες οι πόλεις της Πελοποννήσου ήρθαν στο προσκήνιο, η σχετική ηρεμία που επικράτησε στον Δήμο μας είναι χαρακτηριστική του τέλματος στο οποίο έχει περιέλθει η Πόλη από τις εμμονές και τις ιδεοληψίες της Δημοτικής αρχής.

Τα ζωντανά ρεπορτάζ από παραλίες, λιμάνια, «μαρίνες» και ψαροταβέρνες» προσέφεραν μεγάλη προβολή σε άλλες περιοχές προσελκύοντας τουρίστες μπας και έρθει η ριμάδα η ανάπτυξη, που σαν τον Ζορμπά όλο λέμε ότι θα έρθει αλλά δεν έρχεται.

Άμεση πρέπει να είναι η επέμβαση της δικαιοσύνης στις βαρύτατες καταγγελίες του Αχαιού βουλευτή Ν. Νικολόπουλου που μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Οι ΚΚΕδες έχουν κρύψει επιστήμονες από το πρώην Σιδηρούν παραπέτασμα την Σοβιετία και με ειδικά μηχανήματα από την ταράτσα του Περισσού άλλαξαν την πορεία του κυκλώνα για να προστατέψουν τον κομμουνιστή Δήμαρχό τους.

Αυτά τα κόλπα είναι γνωστά από παλιά και φέρουν την κωδική ονομασία «κομουνιστικός δάχτυλος» που σπρώχνει και κυκλώνες».

Ούτε οι κυκλώνες δεν επισκέπτονται την «απομονωμένη» Πάτρα
Ούτε οι κυκλώνες δεν επισκέπτονται την «απομονωμένη» Πάτρα!

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η σιωπή της Δημοτικής Αρχής στα νέα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που φιλοξενεί το σάιτ «achaiaNews» με τίτλο:

«Το σπίτι Πελετίδη και ο ρόλος του στην κλιματική αλλαγή στην περιοχή! Γιατί σιωπά η Δημοτική Αρχή;».

Τέλος, με ηχηρή του παρέμβαση ο Ν. Τζανάκος θέλοντας να διασκεδάσει τα σχόλια, που απορούνγιατί ανακοινώνει υποψηφίους 8 μήνες πριν τις εκλογές, θα παρουσιάσει γνωστό μετεωρολόγο υποψήφιο με την παράταξή του, που θα κάνει ασφαλή και σίγουρη πρόβλεψη του καιρού μέχρι τον Μάιο, αποδεικνύοντας ότι:

Τι είναι μέχρι τις εκλογές, δυο κυκλώνες δρόμος!!!

Ούτε οι κυκλώνες δεν επισκέπτονται την «απομονωμένη» Πάτρα
Ούτε οι κυκλώνες δεν επισκέπτονται την «απομονωμένη» Πάτρα!

Υ/Γ.: Φήμες που θέλουν στελέχη της Δημοτικής Αρχής να συνεδριάζουν στον ημιώροφο του Περισσού για να δώσουν απαντήσεις δεν επιβεβαιώνονται.

Στέλιος Παλαρμάς

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 312 times, 1 visits today)
Back2Top