Print Friendly, PDF & Email

Ο Πελετίδης έφτιαξε έναν ακόμα χώρο αναψυχής στην Πάτρα (εικ)

Στη συγκέντρωση των κατοίκων στις Εργατικές Κατοικίες Λεύκας, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, όπου και παραδόθηκε για χρήση, από μικρούς και μεγάλους, ένας χώρος αναψυχής.

Η συγκεκριμένη έκταση, περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου 9×9, με βοηθητικούς χώρους (αποδυτήρια, αποθήκες, τουαλέτες), όργανα γυμναστικής και παιδότοπο.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Βλέπουμε εδώ το αποτέλεσμα δουλειάς, ανθρώπων με καρδιά, ψυχή και δύναμη. Είναι άνθρωποι της περιοχής, που θέλουν να αλλάξει προς το καλύτερο ο τόπος μας, αλλά και εργαζόμενοι στο Δήμο μας, πληθωρικοί, δυνατοί, που φέρνουν αποτελέσματα.

Η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί από τότε που ήμασταν αντιπολίτευση λέγαμε ότι θέλουμε τις γειτονιές μας ζωντανές και όχι ησυχαστήρια.

Αυτός ο χώρος, είναι η αυλή του σπιτιού μας.

Δεν πρέπει να είμαστε αποξενωμένοι από την αυλή μας, γι’ αυτό και δίνουμε την ψυχή μας για να τη χαίρονται τα παιδιά μας ασφαλή. Να περιορίσουμε τις σειρήνες που θέλουν να τα πάρουν μακριά και να τα ρίξουν στις εξαρτήσεις.

Για να χαρούμε όμως αυτές τις υποδομές, χρειάζονται και άλλα πράγματα. Χρειάζεται να έχουμε δουλειά όλοι, δουλειά με δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις που θα μας επιτρέπουν να ζούμε με αξιοπρέπεια, τα παιδιά μας να έχουν δουλειά.

Ο Πελετίδης έφτιαξε έναν ακόμα χώρο αναψυχής στην Πάτρα
Η έκταση πριν το ξεκίνημα των έργων (Κλικ για μεγέθυνση)

Πρέπει να αδειάσουν τα… σεντούκια των λίγων και να γεμίσουν οι ζωές των πολλών, του λαού.

Όμως και ο Δήμος για να δημιουργήσει, πρέπει να έχει χρήματα, αλλά από το 2010 ο Δήμος μας παίρνει το 1/3 των χρημάτων που θα έπρεπε κανονικά να παίρνει, με τους νόμους που ψηφίζουν αυτοί που κυβερνάνε.

Υπάρχουν λοιπόν αυτοί που δημιουργούν και αυτοί που καρπώνονται τον ιδρώτα τους.

Εμείς σήμερα, θέλουμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε αυτούς που δημιουργούν. Τους εργαζομένους μας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο που εκφράζει όλη την περιοχή και δηλώνουμε ότι εμείς έτσι θα συνεχίσουμε.

Θα πορευόμαστε όλοι μαζί για το καλό όλων των κατοίκων του Δήμου μας και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, γιατί το αξίζουμε όλοι και ιδιαίτερα οι λαϊκές γειτονιές».

Gym Park
Ο Πελετίδης έφτιαξε έναν ακόμα χώρο αναψυχής στην Πάτρα

Παράλληλα, ο Κώστας Πελετίδης φύτεψε συμβολικά μια ελιά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να έχει ο Δήμος πολλούς ανοιχτούς κοινόχρηστους χώρους για το λαό, με πολύ πράσινο.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς, Τάκης Πετρόπουλος και Αναστασία Τογιοπούλου, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι του Δήμου που συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του χώρου, όπως και τα μέλη Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκας «Ανοιχτή Κοινότητα Αρένα 14».

Ο Πελετίδης έφτιαξε έναν ακόμα χώρο αναψυχής στην Πάτρα (εικ)

Πηγές: 902.gr και «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων»

(Visited 510 times, 1 visits today)
Back2Top