Σας ευχαριστούμε κύριε Λασκαρίδη…

Το ΚΚΕ, τα αστικά κόμματα και τα αποπατήματα των καπιταλιστών

«Αυτό πρέπει να το καταλάβετε καλά. Οι πλοιοκτήτες δεν χρειάζονται την ελληνική κυβέρνηση. Δεν χρειάζονται το υπουργείο. Δεν χρειάζονται την ΙΜΟ, δεν χρειάζονται τον πρωθυπουργό. Μπορούν να χέσουν πάνω στον πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός για αυτούς δεν έχει καμία χρησιμότητα. Γιατί; Γιατί η ναυτιλία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα που θα κερδίσει ένας πλοιοκτήτης από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν φορτία για την Ελλάδα, δεν υπάρχουν ναυλοσύμφωνα από την Ελλάδα, τίποτα στην Ελλάδα. Μόνο τα γραφεία τους είναι στην Ελλάδα. Το 80% των πλοίων τους είναι με ξένη σημαία. Δεν τους νοιάζει η ελληνική σημαία».

Πάνος Λασκαρίδης, εφοπλιστής

Σας ευχαριστούμε κύριε Λασκαρίδη, γιατί αποκαλύψατε χωρίς μακιγιάζ το πραγματικό πρόσωπο των εκμεταλλευτών του λαού, των καπιταλιστών.

Σας ευχαριστούμε κ. Λασκαρίδη γιατί είπατε φωναχτά και ανοιχτά ό,τι οι υπόλοιποι καπιταλιστές λένε πλαγίως και εμμέσως.

Σας ευχαριστούμε γιατί ξεσκίσατε τα παραπετάσματα που καλύπτουν την πραγματικότητα του καπιταλισμού, σοκάροντας τους αδαείς, με την ωμότητά σας, και τους συνειδητούς πολιτικούς σας βαστάζους, με τον κυνισμό σας.

Σας ευχαριστούμε κ. Λασκαρίδη γιατί τα λόγια σας είναι η πεμπτουσία του συστήματός σας:

Οι αστοί εξουσιάζουν και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι είναι αναλώσιμοι.

Σας ευχαριστούμε γιατί δε διστάσατε να δείξετε σε όλο τον κόσμο ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό και ποιος ο ταπεινός του υπάλληλος, το σκληρό όμως μαντρόσκυλο για το λαό.

Σας ευχαριστούμε γιατί αφυπνίσατε και τους πιο αφελείς για το πώς βλέπετε την εργατική τάξη και το λαό:

Οταν μιλάτε με τέτοια αλαζονεία για τους πολιτικούς σας υπαλλήλους, όλοι πια καταλαβαίνουν με τι μίσος αντιμετωπίζετε αυτούς που σας δίνουν τα κέρδη σας.

Σας ευχαριστούμε κ. Λασκαρίδη, γιατί δεν αφήσατε περιθώρια παρερμηνειών:

Οι καπιταλιστές δεν προσφέρετε τίποτα στο λαό αυτής της χώρας και του παίρνετε τα πάντα.

Σας ευχαριστούμε γιατί δείξατε ότι οι κατά καιρούς δωρεές των καπιταλιστών είναι η στάχτη στα μάτια του λαού που δεν βλέπει –και δεν πρέπει να βλέπει– τι πραγματικά είναι το σύστημά σας και που δεν μυρίζει –και δεν πρέπει να μυρίζει– την μπόχα που βγαίνει από όλους του τους πόρους.

Σας ευχαριστούμε γιατί ομολογήσατε ότι άλλα είναι τα συμφέροντα των καπιταλιστών και άλλα του λαού.

Σας ευχαριστούμε γιατί αποδείξατε ότι η «γλυκιά και κατανοητή» γλώσσα των αστικών κομμάτων και των καπιταλιστών ποτίζει το λαό χυμό από λωτό, ενώ του ΚΚΕ και της εργατικής τάξης η «ξύλινη και παράξενη» γλώσσα, είναι το σκληρό χαστούκι που τον επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε κύριε Λασκαρίδη

Τέλος, σας ευχαριστούμε κ. Λασκαρίδη γιατί δια στόματός σας ειπώθηκε η μεγαλύτερη αλήθεια, ότι δηλαδή για το λαό δύο λύσεις υπάρχουν:

Είτε θα επιλέγει τους πολιτικούς υπάλληλους-απόπατους των καπιταλιστών που θα βυθίζουν τον ίδιο όλο και πιο βαθιά στο βόθρο και τον οχετό του συστήματός τους

είτε θα ανοίξει το δικό του δρόμο για να στείλει τους καπιταλιστές και τους πρόθυμους πολιτικούς τους σφουγγοκωλάριους στον απόπατο της Ιστορίας.

Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.

«Μπαμπέφ»

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 716 times, 1 visits today)
Back2Top