Τα ταξικά συνδικάτα για την Απεργία στις 26 Νοεμβρίου (vid)

Ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που θυσιάζει την υγεία και τα δικαιώματα του λαού στο βωμό των κερδών του κεφαλαίου

Να στείλουν ηχηρό μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής, που όχι μόνο δεν παίρνει μέτρα προστασίας για την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων –εν μέσω πανδημίας– αλλά περνά μία σειρά από αντεργατικά μέτρα, χτυπώντας τα δικαιώματά τους, καλούν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία τους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας μαζικά στην απεργία την Πέμπτη 26 Νοέμβρη.

Τα ταξικά συνδικάτα για την Απεργία στις 26 Νοεμβρίου

Καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, ώστε να «παγώσουν» οι χώροι δουλειάς, όπου τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό είναι από ελλιπή έως ανύπαρκτα, αποσιωπούνται κρούσματα και δεν γίνονται μαζικά τεστ με ευθύνη των εργοδοτών.

Καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, ώστε να απαντηθεί η πολιτική καταστολής και αυταρχισμού που εφαρμόζει η κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις του λαϊκού κινήματος στους αντεργατικούς της νόμους.

Καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, ώστε να σταλεί μήνυμα διεκδίκησης για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, για το δικαίωμα των παιδιών στη μόρφωση.

Καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, ώστε να διατρανώσουν την αποφασιστικότητά τους στη νέα λαίλαπα που έρχεται με μείωση του 8ωρου, 10ωρη εργασία, μισθούς πείνας, περαιτέρω εμπόδια στη δράση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Τα ταξικά συνδικάτα για την Απεργία στις 26 Νοεμβρίου (vid)

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 103 times, 1 visits today)
Back2Top