Ξενοδοχείο καραντίνας: «Πληρώστε για τη σίτισή σας»

Το …«λάθος» διορθώθηκε μετά από δύο μέρες, το ερώτημα όμως παραμένει: Άραγε πόσοι εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις και περιοχές, αφού δούλεψαν εκτεθειμένοι στον ιό, καλούνται να πληρώσουν όταν χρειαστεί να διαμείνουν σε δωμάτια καραντίνας;

Να πληρώσουν για τη διατροφή τους στο ξενοδοχείο καραντίνας, όπου χρειάστηκε να μεταφερθούν, κλήθηκαν εργαζόμενοι σε τουριστική περιοχή!

Συγκεκριμένα, δύο εργαζόμενοι στην Αντίπαρο μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας το Σάββατο, με οδηγίες γιατρού, καθώς ο ένας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο δεύτερος ήταν στενή επαφή του, ενώ διέμεναν στο ίδιο σπίτι με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Εκεί «ενημερώθηκαν» ότι …δεν δικαιούνται σίτιση, αλλά θα πρέπει να πληρώνουν για τη διατροφή τους όλες τις μέρες που θα διαρκέσει η καραντίνα!

Ξενοδοχείο καραντίνας: «Πληρώστε για τη σίτισή σας»
Ξενοδοχείο καραντίνας: «Πληρώστε για τη σίτισή σας»

Χρειάστηκαν παρεμβάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες για να αποσαφηνιστεί ότι η σίτιση, όπως και η διαμονή, καλύπτεται από τη σύμβαση που έχουν υπογράψει τα καταλύματα με το υπουργείο Τουρισμού.

Το …«λάθος» διορθώθηκε μετά από δύο μέρες, τη Δευτέρα, το ερώτημα όμως παραμένει:

Άραγε πόσοι εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις και περιοχές, αφού έχουν δουλέψει εκτεθειμένοι στον ιό, καλούνται να πληρώσουν για τη διατροφή τους όταν χρειαστεί να διαμείνουν στα δωμάτια και τα ξενοδοχεία καραντίνας;

Πηγή: Ριζοσπάστης

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 149 times, 1 visits today)
Back2Top