Χίος: Ποντίκια έτρωγαν το σώμα νεκρού μετανάστη στη ΒΙΑΛ

Τις απάνθρωπες συνθήκες ζωής αλλά και θανάτου προσφύγων και μεταναστών στο hot spot στη ΒΙΑΛ της Χίου έρχεται να αναδείξει ένα ακόμα τραγικό γεγονός που αποκαλύφθηκε την Τρίτη 4 Μάη, όταν εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου από τη Σομαλία που ήταν καλυμμένο από ποντίκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσίευμα του astraparis.gr tα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη 4 Μαΐου 2021, ένας 28χρονος Σομαλός πέθανε στη σκηνή του, από παθολογικά αίτια όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Χίος: Ποντίκια έτρωγαν το σώμα νεκρού μετανάστη στη ΒΙΑΛ
Χίος: Ποντίκια έτρωγαν το σώμα νεκρού μετανάστη στη ΒΙΑΛ

Αναφέρει ακόμα πως το πρωί της Τρίτης, οι συνοριοφύλακες που εντόπισαν στη σκηνή νεκρό τον Σομαλό βρέθηκαν μπροστά σε έναν φρικτό, όσο και σοκαριστικό θέαμα.

Ο νεκρός ήταν καλυμμένος από εκατοντάδες τρωκτικά που κατέτρωγαν τις σάρκες του.

Η αστυνομία, ενώ αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο και ο Σομαλός ήταν γνωστό και στην κοινότητα αλλά και στο προσωπικό της ΒΙΑΛ, ότι ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ, θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το φρικτό περιστατικό επιβεβαιώνει το υπουργείο Μετανάστευσης που αναφέρει:

«Νεκρός βρέθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου 2021 στις 12.00 Σομαλός μετανάστης ετών 28 στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν συμπατριώτες του, οι οποίοι και ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία.

Ο στρατιωτικός γιατρός που τον εξέτασε διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός τουλάχιστον για 10-12 ώρες, ενώ παρατήρησε ότι είχε δύο πληγές, στο αυτί και στο αριστερό χέρι, πιθανότατα από δάγκωμα ποντικού.

Έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν παρατηρήθηκαν πουθενά μώλωπες, κακώσεις, ή πληγές από αιχμηρό αντικείμενο.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πέθανε από εισρόφηση και τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά από την νεκροψία που θα διενεργηθεί».

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 75 times, 1 visits today)
Back2Top