Print Friendly, PDF & Email

Βάλτε διοικητή της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας τον Καλαμπόκα και βοηθό τον Κορκονέα! (vid)

Χριστόφορος Ζαραλίκος: «Νικούλα μη μασάς!»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βάζει έναν μοδάτο μπάτσο στη θέση του Σωτήρη και εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη σαν αφρικανική σκόνη.

Βάλτε διοικητή της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας τον Καλαμπόκα και βοηθό τον Κορκονέα
Βάλτε διοικητή της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας τον Καλαμπόκα και βοηθό τον Κορκονέα!

Προτείνει να μπει αστυνομία παντού, για βουλιμικούς, ανύπαντρους κι αβάφτιστους.

Προτείνει στον Χρυσοχουντίδη να βάλει στα ΜΑΤ τα δυο μικρά μπουμπούκια που έριξαν ξύλο στον σταθμάρχη, πριν γνωρίσουν κανά βιβλίο ή τον έρωτα και χαλάσουν.

Και στην Κεραμέως να βάλει τον Καλαμπόκα επικεφαλής της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, με βοηθό τον Κορκονέα.

Έτσι στο τέλος θα έχουν όλοι κανονικά και όχι -μόνο- ψυχικά τραύματα.

Αστυνομία, αστυνοδύο, αστυνοτρείς… Αναστατώνεται με τη ρόγα του Κυριάκου –τι γκόμενος είσαι εσύ;– και τα Κικίλεια δάκρυα.

Εισάγει την έννοια του εμβολιακού τουρισμού.

Αναρωτιέται –αν και ξέρει– πώς πήρε σειρά για το εμβόλιο ο Κούγιας και ένας 64χρονος παπάς, γιατί μας σοκάρει η βία κι όχι η αδιαφορία των γύρω μας, και πόσοι από αυτούς που ρωτάνε για την Μπεκατώρου με ύφος «γιατί το είπε τώρα;», αντέδρασαν τη στιγμή που έπρεπε, όταν είδαν τον καθημερινό φασισμό γύρω τους, π.χ. σε ένα οικογενειακό τραπέζι.

Και στο τέλος μας δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε με τα δάχτυλά μας, όσο η εξουσία υψώνει το δικό της μεσαίο στη νοημοσύνη μας.

Όσο για την Μπεκατώρου και το ερώτημα «γιατί δεν το είπε τότε», η σωστή απάντηση –για όσους κάνουν πως δεν το ξέρουν– είναι πως δεν πίστευε ότι θα βρει υποστήριξη.

Σε αντίθεση με αυτήν που παίρνει ο Ζαραλίκος από τους ανταποκριτές του σε όλο τον κόσμο, από τη Θάσο ως τις ΗΠΑ, όπου είδαμε το πρώτο πολιτικό κίνημα της ιστορίας, που μπήκε στην έδρα της κυβέρνησης, και αντί για την εξουσία πήρε… selfies.

Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό (εκτός από το subscribe). Όταν θα έρθει ο λογαριασμός για τα Ραφάλ (1-2 δισ., σα να λέμε 2,5), θυμηθείτε τους ασυνείδητους που δεν κόβουν απόδειξη για την τυρόπιτα και καταχρεώνουν τη χώρα…

Βάλτε διοικητή της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας τον Καλαμπόκα και βοηθό τον Κορκονέα! (vid)

Πηγή: Κατιούσα

(Visited 346 times, 1 visits today)