Print Friendly, PDF & Email

Επίταξαν γιατρό που είχε ενταχθεί εθελοντικά σε δημόσιο νοσοκομείο!

Για γέλια και για κλάματα…

Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα, αυτό που αναδεικνύει η ΟΕΝΓΕ με ανάρτησή της, σε μια περίοδο που τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής «βρίσκονται σε πόλεμο».

Επίταξαν γιατρό που είχε ενταχθεί εθελοντικά σε δημόσιο νοσοκομείο

«Ιδιώτης γιατρός εντάχθηκε εθελοντικά στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας εδώ και δύο εβδομάδες για να βοηθήσει σε αυτή τη μάχη.

Σήμερα, η κυβέρνηση τον επίταξε για άλλο Νοσοκομείο («Αλεξάνδρας»), παρότι αύριο θα έμπαινε σε εφημερία στο ΓΚ Νίκαιας.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση κάνει πως δεν ακούει το αίτημα των υγειονομικών για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών για να σωθούν ανθρώπινες ζωές».

Κι αν κάποιος πιστεύει ότι πρόκειται για «μεμονωμένο λάθος», επισυνάπτουμε και την καταγγελία ενός ακόμα γιατρού, του παθολόγου Στέλιου Δερμιτζάκη, ο οποίος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι τον επιστράτευσαν παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει εθελοντής για να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας…

Επίταξαν γιατρό που είχε ενταχθεί εθελοντικά σε δημόσιο νοσοκομείο! «Ντροπιαστικό το χαρτί επιστράτευσης, ενώ είχα δηλώσει εθελοντής» (vid)

Σε συγκεντρώσεις έξω από μεγάλα ιδιωτικά Κέντρα Υγείας καλούν τα συνδικάτα στις 23 Μάρτη

Υπενθυμίζουμε ότι η ΟΕΝΓΕ στηρίζει – συμμετέχει τις κινητοποιήσεις που οργανώνουν εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες και μαζικοί φορείς έξω από το Υπ. Υγείας αλλά και έξω από μεγάλα ιδιωτικά κέντρα υγείας  σήμερα, Τρίτη 23 Μαρτίου στις 6μμ, με βασικό αίτημα την πραγματική επίταξη του Ιδιωτικού Τομέα της Υγείας και την κάλυψη των κενών του ΕΣΥ με μαζικές προσλήψεις προσωπικού.

Με πληροφορίες από 902.gr

Ροβεσπιέρος

(Visited 184 times, 1 visits today)