Σχετικά με τη σελίδα μας

Ο Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος, ο «Αδιάφθορος», όπως τον αποκαλούσε ο λαός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους επαναστάτες που γνώρισε η Ιστορία.

Πρωτοπόρος, πολύ μπροστά από την εποχή του, χαρισματικός, φλογερός υποστηρικτής των φτωχών και των εξαθλιωμένων.

Σχετικά με την σελίδα μας

Τιμούμε τον άνθρωπο – σύμβολο αποφασιστικότητας και επαναστατικής επαγρύπνηση, του οποίου οι ομιλίες μέσα στη φωτιά της Γαλλικής Επανάστασης του 1789-1794 παραμένουν επίκαιρες.

Τόσο επίκαιρες που προκαλούν φόβο στην Αστική Τάξη, η οποία έχει φτάσει στο σημείο να αναγορεύσει τον μεγαλύτερο ήρωά της σε στυγνό δολοφόνο(!) ακόμα και σε τρομοκράτη, με τους γνωστούς τρόπους συκοφάντησης.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η επανάσταση του 1789 ήταν η πρώτη νικηφόρα Αστική Επανάσταση που γνώρισε η ανθρωπότητα, εδραιώνοντας τον Καπιταλισμό επάνω στα ερείπια της αριστοκρατίας και της Φεουδαρχίας.

Κι αυτή η επανάσταση δείχνει ότι η κοινωνική εξέλιξη δεν σταματά…

Κι όπως η Φεουδαρχία όταν σάπισε και δεν μπορούσε πια να καλύψεις τις ανάγκες των πολλών ανατράπηκε, έτσι θα ανατραπεί κι ο καπιταλισμός, που εδώ και έναν αιώνα έχει σαπίσει…

Μπορείτε να δείτε όλα τα άρθρα μας, από το μενού «ΑΡΧΕΙΟ».

Ενθαρρύνθουνμε την αναπαραγωγή και δημοσίευση των άρθρων μας, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς, με τον εύλογο όρο ότι δεν θα υποστούν κανενός είδους αλλοίωση ή παραποίηση.

Σχετικά με τη σελίδα μας – Επικοινωνία

Στο demetriox1974@gmail.com μπορείτε να μας στείλετε ερωτήσεις, ιδέες ή και παρατηρήσεις…

Ευχαριστούμε

(Visited 2.590 times, 1 visits today)