Print Friendly, PDF & Email

Απατεώνες με πατέντα!

Μετά τη …σοσιαλιστική και φιλανθρωπική έκσταση που διακατέχει το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, το νήμα έπιασαν οι ευρωπαίοι ηγέτες, οι οποίοι βλέπουν θετικά την πρόταση Μπάιντεν και θα τη «συζητήσουν» τις επόμενες ημέρες.

Κατόπιν αυτών σειρά είχαν οι εγχώριοι μασκαράδες να ξεκινήσουν τις μικροπολιτικές κοκορομαχίες για το ποιος πρώτος ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή την κατάργηση της πατέντας των φαρμακοβιομηχανιών για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, ώστε να επιτευχθεί η παγκόσμια και μαζική παραγωγή και διάθεση των εμβολίων σε όλους τους ανθρώπους του πολύπαθου αυτού πλανήτη.

Απατεώνες με πατέντα
Απατεώνες με πατέντα!

Οι μεν κυβερνώντες, θέλοντας να ανεβάσουν τις μετοχές τους, καθώς η επιχείρηση – φιάσκο «Ελευθερία» πετάει όσο και η κότα, πήραν σβάρνα μπαλκόνια και παράθυρα διατυμπανίζοντας πως πρώτος ο «Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων» βρήκε την κρυμμένη λέξη στην κρεμάλα και ζήτησε την κατάργηση της πατέντας του εμβολίου.

Οι δε «προοδευτικοί σύμμαχοι» τρέχουν να προλάβουν κάθε αντικριστό μπαλκόνι και παράθυρο, ώστε να απλώσουν κι αυτοί τη δική τους μπουγάδα στο σκοινί, όπως οι παλιές κυρίες στα κερκυραϊκά καντούνια, απαντώντας πως ο Αλέξης είναι πιο δυνατός λύτης και μάλιστα στο προηγούμενο τεύχος του «Ξύνω-Λύνω» διάβασε τον ορισμό «τροχοπέδη στη μαζική παραγωγή των εμβολίων – 7 γράμματα» και αναφώνησε περιχαρής:

«Εύρηκα! Η πατέντα».

Η Φώφη πάλι το είχε σκεφτεί από μόνη της, μα δεν τολμούσε να το ξεστομίσει πουθενά μέχρι να του κόψει και του Μπάιντεν, να το προτείνει πρώτα εκείνος, βέρο Αμερικανάκι και πάντα μαθημένο το ΠΑΣΟΚ στο να ευχαριστεί τις ΗΠΑ.

Οσο για τον Βελόπουλο, είναι αυτονόητο πως πρώτος-πρώτος εισηγήθηκε την άρση των πατεντών των εμβολίων, καθώς είναι ο μόνος εν ζωή προφήτης και κάτοχος των χειρόγραφων επιστολών του Ιησού, οι οποίες πιθανώς και να την αναφέρουν κατηγορηματικά.

Για μεγάλη τους όμως ατυχία– και όπως άλλωστε πάντοτε συμβαίνει- πρώτο και καλύτερο το ΚΚΕ δεν αρκέστηκε σε ευχολόγια, αλλά απαίτησε προκαταβολικά τη μη κατοχύρωση οποιασδήποτε πατέντας εμβολίου όταν και αν αυτό υπάρξει και μάλιστα έναν χρόνο πριν.

Ηταν Απρίλης του 2020 όταν ο Ριζοσπάστης έγραφε πως δεν πρέπει καμία φαρμακοβιομηχανία να κατοχυρώσει πατέντα σε περίπτωση που καταφέρει να δημιουργήσει και να παράξει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Κατά σύμπτωση ήταν και πάλι η μέρα της Απεργίας της Εργατικής Πρωτομαγιάς του 2020, όταν η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ απαιτούσε να μη γίνουν τα όποια εμβόλια κατασκευαστούν εμπόρευμα και ευκαιρία για τους φαρμακοβιομήχανους να θησαυρίσουν, αλλά να παραχθούν μαζικά και να διατεθούν ελεύθερα στους λαούς όλων των χωρών του κόσμου.

Και όλα αυτά το ΚΚΕ τα απαιτούσε πριν έναν ολόκληρο χρόνο και δίχως να υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εμβόλια γιατί γνώριζε καλά τόσο τις προθέσεις, όσο και τις μελλοντικές κινήσεις των κυβερνήσεων, των εποπτευουσών αρχών και των λοιπόν ανεξαρτήτων οργανισμών.

Υπουργός Παιδείας με τετραπλό «διδακτορικό» στην εξαπάτηση

Και πέραν αυτού, απαιτούσε προκαταβολικά τη μη κατοχύρωση πατέντας διότι γνώριζε καλά πως η άρση οποιασδήποτε πατέντας είναι μια διαδικασία χρονοβόρα, όπως ομόφωνα παραδέχτηκαν χθες όλοι οι «σωτήρες» αυτού του κόσμου, εντός και εκτός συνόρων.

Αυτά λοιπόν απαιτούσε και συνεχίζει να ζητά το ΚΚΕ εδώ και ένα χρόνο, αποδεικνύοντας αφενός πως είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να εμπιστεύεται ο λαός και η εργατική τάξη και αφετέρου πως όλοι αυτοί που σήμερα κόπτονται για την παραγωγή των εμβολίων δεν είναι τίποτα περισσότερο από απατεώνες με πατέντα που επί της ουσίας εξυπηρετούν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα σε μία πρώιμη προεκλογική περίοδο.

Διονύσης Μαλαπέτσας

Πηγή: Κατιούσα

(Visited 440 times, 1 visits today)