Διαμαρτυρία για την αποφυλάκιση Κορκονέα οργανώνει η ΚΝΕ!

Παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 10 το πρωΐ στον Άρειο Πάγο και αμέσως μετά στις 11.30 π.μ. στο υπουργείο Δικαιοσύνης!

Παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 10 π.μ. στον Άρειο Πάγο και στις 11.30 π.μ. στο υπουργείο Δικαιοσύνης θα πραγματοποιήσει η ΚΝΕ, ενάντια στην αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Άνοιξε ο δρόμος για την αποφυλάκιση ΚορκονέαΑπευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Παράσταση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Κορκονέα οργανώνει η ΚΝΕ!

«Καταγγέλλουμε την απόφαση που οδήγησε στην αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επ. Κορκονέα, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη, και την αθώωση του άλλου κατηγορουμένου, Β. Σαραλιώτη.

Αυτή η δικαστική απόφαση, με την προκλητική αναγνώριση «ελαφρυντικών» στον δολοφόνο ενός 15χρονου, αξιοποιώντας και τις διατάξεις του νέου αντιδραστικού Ποινικού Κώδικα, προκαλεί δικαιολογημένα το αίσθημα δικαίου του λαού και της νεολαίας και στρώνει το έδαφος για ένταση της καταστολής και της ασυδοσίας.

Καλούμε τους νέους και τις νέες σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 10 π.μ. στον Άρειο Πάγο και στις 11.30 π.μ. στο υπουργείο Δικαιοσύνης».

Παράσταση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Κορκονέα οργανώνει η ΚΝΕ

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 157 times, 1 visits today)
Back2Top