Δικαίωση για 289 συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων – Αποθέωση Πελετίδη!

Στην Αθήνα κοντά στους εργαζόμενους και ο δήμαρχος Πελετίδης, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο ως μάρτυρας. Μερικοί από τους συμβασιούχους που δικαιώθηκαν αποθεώνουν τον κομμουνιστή δήμαρχο: «Ψυχάρα δήμαρχε σε ευχαριστούμε για όλα. Ήσουν δίπλα μας μέχρι τέλους!»

Δικαιώθηκαν εν μέρει, οι εργαζόμενοι της β’ φάσης της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ που είχαν προσφέρει την εργασία τους στον Δήμο Πατρέων.

Δικαίωση για 289 συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων – Αποθέωση Πελετίδη
Δικαίωση για 289 συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων – Αποθέωση Πελετίδη!

Χαρές και πανηγύρια σήμερα για 289 συμβασιούχους του δήμου Πατρέων που με τον αγώνα τους και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου Κώστα Πελετίδη,

πέτυχαν μια μικρή νίκη κερδίζοντας με δικαστική απόφαση την παραμονή τους στο δήμο μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αγωγή των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει.

Δικαίωση για 289 συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων – Αποθέωση Πελετίδη!

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, συμβασιούχοι και δήμαρχος πήραν μεγάλη χαρά όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που δικαίωνε τους 289 συμβασιούχους, οι οποίοι επιστρέφουν αμέσως στην εργασία τους στο δήμο μέχρι τις 12 Νοεμβρίου οπότε και θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή.

Αυτό σημαίνει ότι, μέχρι τότε συμπληρώνεται το 14μηνο εργασίας και αποκτούν έτσι το δικαίωμα να είναι στο ταμείο ανεργίας, όπως ήταν και το αίτημά τους.

Κοντά στους εργαζόμενους στην Αθήνα ήταν και ο δήμαρχος Πελετίδης, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο ως μάρτυρας.

Μέσα από το διαδίκτυο μερικοί από τους συμβασιούχους που δικαιώθηκαν γράφουν υπέρ του Πελετίδη:

«Ψυχάρα δήμαρχε σε ευχαριστούμε για όλα. Ήσουν δίπλα μας μέχρι τέλους!»

Πηγές: Ρεπόρτερ και dete.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 2,425 times, 1 visits today)
Back2Top