Print Friendly, PDF & Email

Διπλοθεσίτης μπράβος στην υπηρεσία «Market In» και Μαρινάκη!

Ο «Ρεζίλι των Σκυλιών» είναι μαντρόσκυλο και του Μαρινάκη!

Με αφορμή τη χτεσινή ποδοσφαιρική παρωδία που εκτυλίχτηκε ακόμη μια φορά σε γήπεδο της χώρας μας, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας, το μάτι μου έπεσε αρκετές φορές πάνω σε μια  χαρακτηριστική φιγούρα που στεκόταν κοντά τον πάγκο του Ολυμπιακού και δίπλα στον τραυματισμένο προπονητή του Ολυμπιακού.

Διπλοθεσίτης μπράβος στην υπηρεσία «Market In» και Μαρινάκη

Ενας τύπος που με έναν τρόπο παράξενο μου φαινόταν οικείος και κάθε φορά που η κάμερα έπεφτε πάνω του, τόσο μου τραβούσε την προσοχή.

Κι η φλασιά που με έκανε να θυμηθώ, τελικά δεν άργησε και πολύ.

Πρέπει να είναι ο ίδιος με τον τύπο με το ξυρισμένο κεφάλι που πριν λίγους μήνες (Μέρα Γενικής Απεργίας – 14/12/2017) είχε πρωταγωνιστήσει στην απόπειρα της εργοδοσίας των «Market In» στα Γιάννενα,

να τρομοκρατήσει και να σπάσει τον αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων που διαδήλωναν έξω από το συγκεκριμένο Super Market, διεκδικώντας την επιστροφή τους στη δουλειά και την καταβολή των 18 μηνών δεδουλευμένων τους.

Αλλά και πάλι (όσο κι αν το ένστικτό μου έλεγε πως είναι ο ίδιος) η φώτο δεν ήταν πολύ καθαρή ούτε κι είχε καλή γωνία κι έτσι δεν μπορούσα  να είμαι απολύτως σίγουρος. Χρειαζόμουν κι άλλα στοιχεία.

Προσπάθησα λοιπόν να «ταυτοποιήσω» το πρόσωπο του γηπέδου, με το τσιράκι της εργοδοσίας του «Market In».

Μπράβοι «Market In»

Το πρώτο που παρατήρησα (εκτός του προσώπου) ήταν η ομοιότητα στα ρούχα. Αυτό με έκανε να σκεφτώ πως αν μπορούσα με κάποιο τρόπο να ταυτοποιήσω και τα παπούτσια τότε θα είχα πετύχει στόχο.

Αρχισα λοιπόν να σκαλίζω στο διαδίκτυο ψάχνοντας φωτογραφίες από την επίθεση των μπράβων, που παρεμπιπτόντως τις έφαγαν για τα καλά από τους εργαζόμενους στα «Market In», παρόλο που ήταν για 18 μήνες απλήρωτοι και ταλαιπωρημένοι.

Από 2-3 σάιτ που κοίταξα όλες οι φώτο ήταν από την ίδια πηγή και κομένες από τα γόνατα και κάτω… Τζίφος!

Επειδή όμως όποιος επιμένει (στο ψάξιμο) στο τέλος πάντα ανταμείβεται, έπεσα πάνω σε ένα τοπικό σάιτ των Ιωαννίνων που είχε μια ολόσωμη φωτογραφία του συγκεκριμένου τύπου που μάλιστα είχε ματώσει και στο κεφάλι από το ταξικό ξύλο που μάζεψε από αυτούς που πήγε να τρομοκρατήσει.

Διπλοθεσίτης μπράβος στην υπηρεσία «Market In» και Μαρινάκη
Διπλοθεσίτης μπράβος στην υπηρεσία «Market In» και Μαρινάκη!

Κοιτώ με αγωνία τα παπούτσια του και …BINGO!!! Παντελόνι, Μπουφάν και παπούτσια, μονάχα ο σκούφος του λείπει!

Τα ρούχα του–αν και μούσκεμα– τον «έδωσαν» στεγνά!

Σύμφωνα με άρθρο του ριζοσπάστη, που να πω την αμαρτία μου, μου είχε διαφύγει τότε, το ίδιο άτομο το 2014, βρισκόταν ξανά στο γήπεδο της Τούμπας, στον ημιτελικό του Κυπέλλου (άλλη ομορφιά του ποδοσφαίρου έγινε κι εκεί) και πάλι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Επεισόδια Τούμπα
Σε αυτή τη φωτογραφία, στο κέντρο διακρίνουμε τον ίδιο τύπο να εμπλέκεται σε επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός το 2014

Κι όπως φαίνεται στην παραπάνω φώτο ο συγκεκριμένος τύπος, συμμετέχει ενεργά στα επεισόδια που μεταξύ παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων.

Οπως και τώρα, έτσι και τότε, είχε δηλωθεί ως μέλος της αποστολής της ομάδας του Πειραιά.

Στο παρακάτω βίντεο τον βλέπουμε –πάλι στην Τούμπα, το 2015– να στέκεται δίπλα στο αφεντικό του σαν καλό σκυλί με μπλε μπουφάν και σκούφο

Διπλοθεσίτης μπράβος στην υπηρεσία «Market In» και Μαρινάκη! (vid)

Τελικά λοιπόν τι συμβαίνει;

Πως ένας μπράβος που μισθώνεται από τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη τουλάχιστον από το 2014, βρίσκεται να προσλαμβάνεται από την εργοδοσία του «Market In» στα Γιάννενα, και μετά πάλι να εμφανίζεται σε αποστολή του Ολυμπιακού στη  Τούμπα είναι ένα μυστήριο… και φυσικά πολλά, πάρα πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς…

Για εταιρία ενοικιάσεων μισθοφόρων που στέλνει μπράβους κατά παραγγελία σε «απελπισμένους» εργοδότες σε όλη την Ελλάδα… μέχρι χρυσαυγίτικα εργολαβικά γραφεία παροχής «υπηρεσιών» μόνο για Αίλυνες!

Μπορεί βέβαια να είναι απλά ένας διπλοθεσίτης μπράβος που τη μια περίοδο προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό κι ειδικά στα παιχνίδια υψηλού κινδύνου και βγάζει κι έξτρα χαρτζηλίκι στον ελεύθερο χρόνο του από κάτι …δουλίτσες τύπου «Market In».

Διπλοθεσίτης μπράβος στην υπηρεσία «Market In» και Μαρινάκη
Οταν οι εργαζόμενοι είναι μια γροθιά ο υπόκοσμος της νύχτας – μαντρόσκυλα της εργοδοσίας το βάζουνε στα πόδια…

Να σημειώσουμε εδώ πως δυστυχώς πολλοί συνεχίζουν να εθελοτυφλούν για την ολοφάνερη σύνδεση του λαοφιλέστερου αθλητικού οργανισμού, με χρυσαυγίτικους πυρήνες σε κάθε επίπεδο.

Για να δούμε λοιπόν:

Ποιοι ήταν όμως αυτοί που τραμπούκιζαν σε βάρος των απεργών κι όσων στάθηκαν στο πλευρό τους;

Ο Ριζοσπάστης την περίοδο της επίθεσης στους εργαζόμενους στα Γιάννενα, είχε δημοσιεύσει αποκλειστικό ρεπορτάζ όπου είχε βγάλει στη φόρα πολλά από τα άπλυτα του συγκεκριμένου μπράβου καθώς επίσης κι άλλων μαντρόσκυλων του υποκόσμου.

Σας επισυνάπτω ένα μικρό απόσπασμα:

Βίος και πολιτεία των τραμπούκων

«Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει αποκαλυπτικά στοιχεία για την ταυτότητά τους, τον τρόπο δράσης τους, τις διασυνδέσεις τους με βρώμικα κυκλώματα και «μπραβιλίκια», τις «υπηρεσίες» τους σε ισχυρούς επιχειρηματίες και ομίλους.

Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, έτοιμους να αναλάβουν οποιοδήποτε συμβόλαιο τούς ανατεθεί. Ανήκουν στη μεγάλη «δεξαμενή» απ’ όπου η εργοδοσία αντλεί τα μαντρόσκυλά της, όπως κάνει με τους χρυσαυγίτες και με άλλα κατακάθια του συστήματος.

Διπλοθεσίτης μπράβος στην υπηρεσία «Market In» και Μαρινάκη

Ανάμεσα στους τραμπούκους που παρέταξε η εργοδοσία στα Γιάννενα, κεντρικό ρόλο είχε ο καραφλός που φαίνεται στις φωτογραφίες, παρέα με την υπόλοιπη ομάδα, να σχεδιάζουν τον τρόπο που θα χτυπήσουν την απεργιακή φρουρά.

Ο βίος και η πολιτεία του επιβεβαιώνουν τα «προσόντα» που τον καθιστούν κατάλληλο για το ρόλο που του ανέθεσε η εργοδοσία.

Από το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος, πριν από κάποια χρόνια, είχε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια περίοδο διατηρούσε και ένα δεύτερο μαγαζί με «φρουτάκια» στο Ωραιόκαστρο. Και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος στην πόλη, αφού όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, συνήθιζε να μετακινείται με μια πορτοκαλί πολυτελέστατη «Λαμποργκίνι».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετιζόταν με «προστασία υψηλών προσώπων», κοινώς «μπραβιλίκι». Μάλιστα, η ομάδα με την οποία έκανε τέτοιες δουλειές είχε αναλάβει και την προστασία μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος απασχόλησε το πανελλήνιο με την υπόθεση απαγωγής του στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Διπλοθεσίτης μπράβος στην υπηρεσία «Market In» και Μαρινάκη

Στην ομάδα των μπράβων που επιχείρησαν να χτυπήσουν τους εργαζόμενους στα Γιάννενα, υπάρχουν κι άλλοι «γνωστοί».

Ενας από αυτούς φαίνεται πως έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, καθώς πληροφορίες από το Γιάννενα λένε ότι όποτε εμφανίζεται για επίσκεψη ο υπόδικος βουλευτής Χρ. Παππάς, στέκεται πάντα δίπλα του σαν φρουρός…»

Ροβεσπιέρος

(Visited 20.961 times, 8 visits today)