Print Friendly, PDF & Email

Μάρμαρα του Παρθενώνα: Ελληναράδες βάλαν αυτογκόλ!

Βίντεο της αρχαιολόγου που θέλει να μας φάει τα Μάρμαρα
προωθούν οι ελληναράδες για το Μακεδονικό

Ενα βίντεο που κυκλοφορεί τελευταία δείχνει την Ντόροθι Κινγκ, μία αμερικανίδα, τάχα μου αρχαιολόγο, η οποία αναρωτιέται πως:

«Αφού ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε το Ιράν, το Αφγανιστάν και την Τουρκία κι αυτές οι χώρες δεν αυτοποκαλούνται Μακεδονία, γιατί να ονομάζονται τα Σκόπια;»

Μα γιατί, καλή μου κοπελίτσα, η ΠΓΔΜ ήταν πάντα Μακεδονία και με τη βούλα, που κάνεις πως δεν ξέρεις. Δεν έπαψε ποτέ στην ιστορία αυτή η περιοχή να είναι και να ονομάζεται Μακεδονία.

Πώς να το κάνουμε τώρα. Το Ιράν ονομαζόταν Περσία, το Αφγανιστάν Βακτρία κλπ. Κι είχαν άλλη ιστορία.

Στα Βαλκάνια η ιστορία μπλέκεται. Σε πολλά είναι κοινή, μην μπερδεύεστε και σας κάνουν γαιτανάκι – μέρες που είναι – οι δήθεν, πληρωμένοι «ειδήμονες» που ανάμεσα σε δύο αλήθειες περνάνε το πονηρό ψέμα τους.

Η συγκεκριμένη «αρχαιολόγος» το 2006, έχει δηλώσει ότι τα μάρμαρα του Παρθενώνα που είναι στο Βρετανικό Μουσείο, αυτά που τα λένε «Ελγίνεια», δεν είναι… ελληνικά

κι είχε εκδώσει κι ολόκληρο βιβλίο για να υποστηρίξει ουσιαστικά την πολιτική που ακολουθεί χρόνια τώρα το Βρετανικό Μουσείο.

Υποστήριξε ότι τα μάρμαρα πρέπει να παραμείνουν στην Αγγλία και πως δεν μπορεί να τα πάρει πίσω η Ελλάδα γιατί πλέον δεν της ανήκουν.

«Πενήντα χρόνια αμέλειας και καταστροφής δεν αναιρούνται από τρεις μήνες αφύπνισης»,

είχε δηλώσει προκλητικά στο BBC που παρουσίαζε το βιβλίο της.

Μάλιστα ήταν και κατά της ανέγερσης του Μουσείου της Ακρόπολης για τον ίδιο λόγο:

«Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να οικοδομηθεί! Διακεκριμένοι Έλληνες μελετητές διαμαρτυρήθηκαν για την καταστροφή αρχαιολογικών καταλοίπων εξαιτίας της ανέγερσης του Μουσείου.»

Μάρμαρα του Παρθενώνα: Ελληναράδες βάλαν αυτογκόλ
Αλλυσοδεμένα ούγκανα του ωραιοκάστρου στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου

Αυτή την τύπισσα που ισχυρίζεται ψευδώς ότι τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία κι ότι η μόνη Μακεδονία είναι η ελληνική (ενώ η Αρχαία Μακεδονία του Μ. Αλεξάνδρου ήταν διπλάσια από την σημερινή ελληνική Μακεδονία, συμπεριλαμβάνοντας το σημερινό τμήμα της Βουλγαρίας που λέγεται Μακεδονία του Πιρίν και το πρώην σερβικό τμήμα που ονομάζεται Μακεδονία της Βαρδάσκας που σημαίνει Βορειοδυτική Μακεδονία δηλαδή κι είχε μοιραστεί στα τρία κράτη με την Συνθήκη του Βουκουρεστίου το 1913).

Αυτήν την τύπισσα που υποστήριξε ότι οι ελλανοδίκες επέτρεψαν στους Μακεδόνες να πάρουν μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες γιατί ήταν Έλληνες (σε μια εποχή όπου δεν υπήρχαν Έλληνες ως έθνος, αλλά ελληνικά φύλα και πόλεις-κράτη που τρωγόντουσαν μεταξύ τους ασύστολα).

Αυτήν λοιπόν την τύπισσα που θέλει να μας φάει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ρεε, προωθείτε για να υποστηρίξετε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική;

Και για τα Μάρμαρα λέει ψέματα και για τη Μακεδονία (γεωγραφικά)

Μία φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης

Και το ψέμα της το λέει συνειδητά. Εσείς όμως, πατριώτες πράμα, να την πιστεύετε; Ολα αμάσητα πια;

Ναι! Η ιστορία της Αρχαίας Μακεδονίας και του Μ. Αλεξάνδρου ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική!

Αλλά εσείς οι πατριώτες δεν φωνάζετε ένα σύνθημα για αυτό!

Το μόνο που κάνετε, σαν παπαγάλοι, είναι να επαναλαμβάνετε ένα εντελώς διαφορετικό σύνθημα. Αναπαράγετε το κουτοπόνηρο σύνθημα που πέταξαν εθνικιστές και φασίστες πως: «Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ κι Ελληνική»!

Υπονοείτε δηλαδή ότι οι άλλες δυο (μην κλείνετε τα μάτια και κάνετε πως δεν υπάρχουν), οι άλλες δυο Μακεδονίες είναι υπό κατοχή και τις θέλετε ελληνικές; Αυτό υποστηρίζουν ΑΝΟΙΚΤΑ με το σύνθημα αυτό οι εθνικιστές… Αυτό επαναλαμβάνετε κι εσείς, ασχέτως πως το εννοείτε!

Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και το αυτογκόλ των ελληναράδωνΜήπως πρέπει λοιπόν, να φοβόμαστε κι εσάς με τις αλυτρωτικές σας διαθέσεις; Τι διαφορά έχει ο αλυτρωτισμός των εθνικιστών των Σκοπίων από τον αλυτρωτισμό το δικό σας;

Κι όταν συγχρόνως κάνετε συγκεντρώσεις παρέα με υπόδικους εγκληματίες και μπράβους, γιατί διαμαρτύρεστε όταν σας αποκαλούνε κάποιοι φασίστες;

Δεν σας ενοχλεί που η ίδια η Χρυσή Αυγή σας τσουβαλιάζει όταν διαδηλώνετε μαζί της;

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», αδελφέ!

Κατερίνα Κ.

(Visited 479 times, 1 visits today)