Φίλιππος Φλουσκούνης: «Δεν αναγνωρίζω το συγκεκριμένο φιάσκο ως συνεδρίαση»

Σε δήλωσή του για την συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής – Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου κατά την οποία με παράτυπο τρόπο αποφασίστηκε η απόλυση 14 συμβασιούχων εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, ο δημοτικός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Φίλιππος Φλουσκούνης, επισημαίνει τα εξής:

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε όλη τη χώρα

«Τα τελευταία 6 χρόνια που είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Περιστερίου δεν έχω συναντήσει ποτέ τα κωμικοτραγικά γεγονότα που σχετίζονται με την υποτιθέμενη συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΠΑΑΠ στο οποίο είμαι μέλος.

Είχαμε πρόσκληση από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ κ. Πλέστη ώστε να συνεδριάσουμε με μοναδικό θέμα την απόλυση 14 εργαζομένων βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Περιστερίου.

Όπως ήταν λογικό οι εργαζόμενοι ήρθαν στην συνεδρίαση να διαμαρτυρηθούν για να μην χάσουν την δουλειά τους.

Αυτό δεν άρεσε στον κ. Πλέστη με αποτέλεσμα να μας καλέσει να συνεδριάσουμε σε άλλο χώρο που είναι το γραφείο του (!!!). Φυσικά ακολούθησαν και οι εργαζόμενοι διαμαρτυρόμενοι, για να μην απολυθούν. Τι πιο φυσικό από τη διαμαρτυρία ενός ανθρώπου που χάνει τη δουλειά του.

Κάποια στιγμή ο κ. Πλέστης είπε το εξής αμίμητο:

«Ξεκινάει η συνεδρίαση με ένα θέμα – Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση» (!!!).

Δεν ρώτησε κανέναν αν συμφωνεί ή διαφωνεί, δεν μας ρώτησε αν έχουμε να ρωτήσουμε κάτι ή να τοποθετηθούμε επί του θέματος.

Φίλιππος Φλουσκούνης: «Δεν αναγνωρίζω το συγκεκριμένο φιάσκο ως συνεδρίαση»

Μέτα από λίγη ώρα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Με κάλεσε η γραμματέας του νομικού προσώπου να με ρωτήσει αν ήμουν παρόντας ή απόντας (!!!) στη συνεδρίαση και τι ψηφίζω στο συγκεκριμένο θέμα (!!!).

Πρόκειται για ένα θέατρο του παραλόγου. Δεν αναγνωρίζω το συγκεκριμένο φιάσκο ως συνεδρίαση για τον απλούστατο λόγο ότι συνεδρίαση δεν έγινε, δεν υπήρξε.

Για αυτό το λόγο δεν υπέγραψα τα πλαστά πρακτικά που μου έδειξαν. Διαβάζοντας μάλιστα τα ψεύτικα πρακτικά που στάλθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους έμαθα ότι καταγράφομαι στους απόντες!!!

Καλώ τους υπόλοιπους συναδέλφους του ΔΣ του ΟΠΑΑΠ να πάρουν θέση για τα συγκεκριμένα γεγονότα. Είναι τουλάχιστον θέμα ήθους και στοιχειώδους σεβασμού και νομιμότητας.

Αν αναγνωριστεί το συγκεκριμένο γεγονός ως νόμιμη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου τότε θα έχει καταλυθεί κάθε έννοια δημοκρατίας και κοινής λογικής.

Την ευθύνη θα έχει ολόκληρη η Διοίκηση και όχι μόνο ο κ. Πλέστης.

Φίλιππος Φλουσκούνης: «Δεν αναγνωρίζω το συγκεκριμένο φιάσκο ως συνεδρίαση»
Φίλιππος Φλουσκούνης: «Δεν αναγνωρίζω το συγκεκριμένο φιάσκο ως συνεδρίαση»

Όλοι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 12:00 (ΚΥΒΕ) για να σταματήσουμε τις παράνομες απολύσεις».

Φλουσκούνης Φίλιππος
Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση»,
Μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΑΠ

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 106 times, 1 visits today)
Back2Top