Print Friendly, PDF & Email

Η «Τελική Λύση» για τη Γάζα σε 6 (φασιστικά) βήματα! (vid)

Το σχέδιο του ακροδεξιού Moshe Feiglin όπως το πρότεινε στην κυβέρνηση του Ισραήλ, το 2014 μπαίνει σήμερα σε εφαρμογή

«To Περίγραμμά μου για μία Λύση στη Γάζα – Σαφή και συνοπτικά, τα βήματα προς την επίτευξη ησυχίας στη Γάζα».

Αυτός είναι ο τίτλος του σχεδίου που πρότεινε στην κυβέρνηση Νετανιάχου, ένας ισραηλινός ακροδεξιός πολιτικός και πρώην μέλος του κόμματος του Νετανιάχου, ο Moshe Feiglin.

Η «Τελική Λύση» για τη Γάζα σε 6 (φασιστικά) βήματα

Το σχέδιο που δημοσιεύτηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα Israel National News – Aretz Sheva, το καλοκαίρι του 2014, απορρίφθηκε (για την ώρα) από την ηγεσία του Ισραήλ, γιατί το θεώρησε «ακραίο» ακόμα και για τα δικά της δεδομένα.

Λίγους μήνες αργότερα ο Moshe Feiglin αποχώρησε από το κυβερνών κόμμα του Νετανιάχου, εμφανώς δυσαρεστημένος, ιδρύοντας το ακροδεξιό κόμμα Zehut.

Είναι ένθερμος υποστηρικτής του σχεδίου «Ισοπέδωσης της Λωρίδας της Γάζας» εκδιώχνοντας τους Παλαιστίνιους κατοίκους της, μέσω του Σινά, προς την έρημο της Αιγύπτου και τον εποικισμό της αποκλειστικά από εβραίους πολίτες.

Υπενθυμίζω πως αυτή η πρόταση έχει κατατεθεί από τον ίδιο και πλευρές της έχουν συζητηθεί αρκετές φορές στο Ισραηλινό Κοινοβούλιο.

Σήμερα αυτό το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή…

Δεν σας κρύβω πως όσο έκανα τη μετάφραση, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από μέρους μου για να συγκρατήσω την ναυτία που μου προκάλεσε αυτό το (λες και ναζιστικό) σχέδιο.

Στο τέλος επισυνάπτω το εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ «Gaza in Context» που καταρρίπτει όλες τις αιτιάσεις περί «αμυνόμενου» Ισραήλ.

Η «Τελική Λύση» για τη Γάζα σε 6 (φασιστικά) βήματα!

Η «Τελική Λύση» για τη Γάζα σε 6 (φασιστικά) βήματα

«To Περίγραμμά μου για μία Λύση στη Γάζα – Σαφή και συνοπτικά, τα βήματα προς την επίτευξη ησυχίας στη Γάζα»

«Βήμα 1ο – Το Τελεσίγραφο

Μια προειδοποίηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ προς τον εχθρικό πληθυσμό (σ.τ.μ.: εννοεί τους Παλαιστίνους), με την οποία ανακοινώνει πως το Ισραήλ πρόκειται να επιτεθεί σε στρατιωτικούς στόχους στην περιοχή τους

και θα προτρέπει εκείνους που δεν εμπλέκονται (σ.τ.μ.: Με την παλαιστινακή αντίσταση) και δεν θέλουν να πάθουν κακό να φύγουν αμέσως.

Το Σινά δεν απέχει πολύ από τη Γάζα και μπορούν να φύγουν.

Αυτό θα είναι το όριο των ανθρωπιστικών προσπαθειών του Ισραήλ. Η Χαμάς μπορεί να παραδοθεί άνευ όρων και να αποτρέψει την ισραηλινή επίθεση.

Βήμα 2o – Η Επίθεση

Επίθεση σε ολόκληρη την «Περιοχή – Στόχο» κατά μήκος της Λωρίδας της Γάζας με τη μέγιστη δύναμη του Ισραηλινού Στρατού Άμυνας – IDF (και όχι ένα μικρό τμήματός του) με όλα τα συμβατικά μέσα, που έχει στη διάθεσή του.

Όλοι οι στρατιωτικοί στόχοι και οι στόχοι υποδομών θα δεχτούν επίθεση, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι «ανθρώπινες ασπίδες» ή οι «περιβαλλοντικές συνέπειες».

Είναι αρκετό ότι θα χτυπήσουμε ακριβείς στόχους και ότι τους προειδοποιήσαμε έγκαιρα.

Γάζα

Βήμα 3ο – Η Πολιορκία

Παράλληλα με τα παραπάνω, μια συνολική πολιορκία στη Γάζα. Τίποτα δεν θα εισέλθει στην περιοχή.

Το Ισραήλ, ωστόσο, θα επιτρέψει την έξοδο από τη Γάζα.

Οι πολίτες μπορούν να πάνε στο Σινά, οι μαχητές μπορούν να παραδοθούν στις δυνάμεις του Ισραηλινού Στρατού Άμυνας.

Βήμα 4ο – Η Άμυνα

Οποιαδήποτε περιοχή από την οποία ξεκίνησε επίθεση κατά του Ισραήλ ή κατά του Ισραηλινού Στρατού, θα δεχτεί την άμεση επίθεση με πλήρη ισχύ και χωρίς να ληφθούν υπόψη «ανθρώπινες ασπίδες» ή «περιβαλλοντικές συνέπειες».

Βήμα 5ο – Η Κατάκτηση

Μόλις ο Ισραηλινός Στρατός ολοκληρώσει το «μαλάκωμα» των στόχων με την δύναμη πυρός του, θα κατακτήσει ολόκληρη τη Γάζα, χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα μέσα, για την ελαχιστοποίηση των στρατιωτικών απωλειών μας, χωρίς άλλες προτεραιότητες ή σκέψεις.

Βήμα 6ο – Η Εξάλειψη

Η Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας – GSS και ο Ισραηλινός Στρατός Άμυνας – IDF θα εξαλείψουν επιμελώς όλους τους ένοπλους εχθρούς από τη Γάζα.

Ο εχθρικός πληθυσμός που είναι αθώος από εσφαλμένες πράξεις και διαχωρίζεται από τους ένοπλους τρομοκράτες θα αντιμετωπιστεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και θα μπορέσει να φύγει.

Το Ισραήλ θα βοηθήσει γενναιόδωρα όσους επιθυμούν να φύγουν.

Η Κυριαρχία

Η Γάζα είναι μέρος της Γης μας και θα παραμείνουμε εκεί για πάντα.

Η απελευθέρωση τμημάτων των εδαφών μας για πάντα, είναι το μόνο πράγμα που δικαιολογεί την έκθεση σε κίνδυνο των στρατιωτών μας στη μάχη για την κατάληψη εδαφών.

Γάζα

Μετά την εξάλειψη του τρόμου από τη Γάζα, θα γίνει μέρος του κυρίαρχου Ισραήλ και θα κατοικηθεί από τους Εβραίους.

Αυτό θα συμβάλει επίσης στην ανακούφιση της στεγαστικής κρίσης του Ισραήλ. Η παράκτια σιδηροδρομική γραμμή θα επεκταθεί, το συντομότερο δυνατόν, για να φτάσει σε όλο το μήκος της Γάζας.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, οι περισσότεροι Άραβες στη Γάζα επιθυμούν να φύγουν. Σε αυτούς που δεν συμμετείχαν σε αντι-Ισραηλινή δραστηριότητα, θα προσφερθεί ένα γενναιόδωρο διεθνές πακέτο μετανάστευσης.

Όσοι επιλέξουν να παραμείνουν θα λάβουν άδεια μόνιμης κατοικίας. Μετά από πολλά χρόνια διαβίωσης στο Ισραήλ και αφού συνηθίσουν τη ζωή σε αυτό,

εξαρτάται από την κατάλληλη νομοθεσία στο Ισραηλινό Κοινοβούλιο (Knesset) και από την εξουσιοδότηση του Υπουργού Εσωτερικών,

όσοι προσωπικά αποδέχονται για τον εαυτό τους τον Ισραηλινό Νόμο, την ουσία και τον τρόπο ζωής του Εβραϊκού Κράτους στη Γη του, θα τους προσφερθεί η ισραηλινή υπηκοότητα».

«Gaza in Context»

Στα 20 λεπτά του ντοκυμαντέρ αποκαλύπτεται, ποιος είναι τελικά ο τρομοκράτης και γιατί το ΚΚΕ και το Ισραηλινό ΚΚ χαρακτηρίζουν το Κράτος του Ισραήλ ως:

«Κράτος – Δολοφόνο» και «Κράτος – Τρομοκράτη»!

Ροβεσπιέρος

(Visited 906 times, 1 visits today)