Το Ισραήλ «εξουδετέρωσε» μια 21χρονη εθελόντρια νοσοκόμα!

Ακόμα μια μεγάλη απειλή εξολόθρευσε το κράτος – δολοφόνος
Με τον θάνατο της Παλαιστίνιας εθελόντριας οι νεκροί έφτασαν τους 123!

Το Ισραήλ «εξουδετέρωσε» μια 21χρονη εθελόντρια νοσοκόμαΜια νεαρή Παλαιστίνια σκοτώθηκε σήμερα από τις σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων κοντά στα σύνορα μεταξύ Λωρίδας της Γάζας και Ισραήλ, έγινε γνωστό από έναν αξιωματούχο των υπηρεσιών υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Η Ραζάν αλ Νατζάρ, 21 ετών, σκοτώθηκε σε περιοχή ανατολικά της Χαν Γιουνές, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Υγείας στη Γάζα, Άσραφ αλ Κόντρα.

Το Ισραήλ «εξουδετέρωσε» μια 21χρονη εθελόντρια νοσοκόμαΗ Ραζάν αλ Νατζάρ ήταν εθελόντρια νοσοκόμα και πρόσφερε υπηρεσίες σε τραυματίες. Τη στιγμή που δολοφονήθηκε φορούσε τη λευκή στολή του προσωπικού των υπηρεσιών υγείας.

Η συγκεκριμένη νοσοκόμα εικονίζεται σε αρκετές φωτογραφίες κατά τις ημέρες των διαδηλώσεων να βοηθά στη διάσωση των τραυματιών από τον ισραηλινό στρατό.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές άλλοι 100 τραυματίστηκαν σήμερα οι 40 από πραγματικά πυρά.

Με τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, που προφανώς καμία σχέση δεν έχει με τη Χαμάς, και με κανέναν τρόπο δεν αντιπροσώπευε απειλή για το Ισραήλ,  αυξάνεται σε 123 ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας στη Γάζα την 30ή Μαρτίου.

Από την άλλη οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι θα ασκήσουν βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να μην περάσει ψήφισμα του Κουβέιτ για τη διεθνή προστασία των Παλαιστινίων.

Βέτο για να μπορεί το Ισραήλ να δολοφονεί, παιδιά, νοσοκόμες και άμαχους διαδηλωτές.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Πηγή: Ατέχνως

 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 119 times, 1 visits today)