Κατεβαίνω για πρόεδρος του Κινάλ, γιατί κατά βάθος «όλοι Πασόκ είμαστε» (vid)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει με νέο επεισόδιο…

Προτείνει να ενοποιηθούν Χαμοστέρνας και Ποσειδώνος για να γίνουν ναυτικές βάσεις του ΝΑΤΟ, δίπλα σε μαγευτικούς ορυζώνες και Πανεπιστήμια, όπου το βασικό πρόβλημά τους θα είναι οι αφίσες των παρατάξεων και όχι ότι βουλιάζουν με την πρώτη μπόρα.

Εισηγείται την τιμωρία των παιδιών του κοντέινερ στη Ν.Φιλαδέλφεια, που πατούσαν με τα παπούτσια τους πάνω στα θρανία κι αναρωτιέται αν η κυβέρνηση ο κόσμος θα βγάλει την τετραετία της ΝΔ, γιατί τα δεδομένα δεν είναι υπέρ μας.

Προειδοποιεί πως στη χώρα όπου η μαλακία πάει σύννεφο, θα πνιγούμε από αυτό και όχι από την βροχή.

Χαίρεται γιατί αποκτήσαμε αναισθησία αγέλης, όπου δεν τρέχει τίποτα αν έχουμε κάθε μέρα 30-40 νεκρούς, που έρχεται κυριολεκτικά πιο κοντά στον θεό, ακολουθώντας το παράδειγμα του Οφφικιάλιου Σωτήρη.

Και χαίρεται ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, που δεν είναι κακή, απλώς ταξική-αστική, και αν κάποιος σκέφτεται διαφορετικά, ας μας κεράσει από αυτό που πίνει, γιατί είμαστε άνθρωποι της παρέας.

Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφουμε ολοταχώς προς το 2011, όπου φταίνε πάντα οι μετανάστες, οι ομοφυλόφιλοι, οι γιατροί, οι δάσκαλοι, οι αναρχικοί, οι κομμουνιστές. Και το μόνο παρήγορο είναι πως μπορεί ο καθένας να είναι υποψήφιος για το Κινάλ, γιατί κατά βάθος «όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε» και ο Ζαραλίκος το έχει πει πρώτος, από το 2000…

Τα υπόλοιπα στο χορταστικό ημίωρο βίντεο που ακολουθεί…

Κατεβαίνω για πρόεδρος του Κινάλ, γιατί κατά βάθος «όλοι Πασόκ είμαστε» (vid)

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 186 times, 1 visits today)
Back2Top