Print Friendly, PDF & Email

Με ποιο γράμμα ξεκινά το χρυσαυγίτικο αλφάβητο;

«Έκοψαν» τους υποψηφίους από Α μέχρι Κ για χατήρι του Λαγού!
Τι έγινε ρε παιδιά; Πού πήγε το άλλο μισό αλφάβητο;

Το ευρωψηφοδέλτιο που ανακοίνωσε η ναζιστική Χρυσή Αυγή έχει 23 υποψηφίους, ενώ προβλέπονται μέχρι 42.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν είχαν άλλους, γι’ αυτό δεν έβαλαν.

Με ποιο γράμμα ξεκινά το χρυσαυγίτικο αλφάβητο
Τι έγινε ρε παιδιά; Πού πήγε το άλλο μισό αλφάβητο; (Δημοσίευμα εφημερίδας Εμπρός, 4/5/2019)

Παρατηρώντας όμως καλύτερα τα ονόματα, που ανακοινώθηκαν με αλφαβητική σειρά, διαπιστώνει κανείς το εξής …παράδοξο:

Το επίθετο του πρώτου ξεκινάει από «Κ» και του τελευταίου από «Ψ»!

Δηλαδή, δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος που το επίθετό του να ξεκινάει από γράμμα πριν το «Κ».

Με τον τρόπο αυτό, ο Λαγός, για τον οποίο πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες, εμφανίζεται δεύτερος στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της εγκληματικής οργάνωσης και άρα είναι ευκολότερο να τον «σταυρώσει» κανείς.

Για να το πούμε αλλιώς, είναι αδύνατο να μην τον εντοπίσει και να μην τον ψηφίσει, όπως άλλωστε επιδιώκουν οι ναζί, για να εκλεγεί και προστατευτεί με την ασυλία του ευρωβουλευτή, τώρα που πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης.

Οι εγκληματίες ναζιστές παίρνουν τα μέτρα τους, για να προστατεύσουν ηγετικά στελέχη από τις ποινές που θα τους επιβάλλει το δικαστήριο, με βάση τα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, που συνδέουν τα εγκλήματά τους με τη ναζιστική ιδεολογία τους.

Με ποιο γράμμα ξεκινά το χρυσαυγίτικο αλφάβητοΜε ποιο γράμμα ξεκινά το χρυσαυγίτικο αλφάβητο;
«Έκοψαν» τους υποψηφίους από Α μέχρι Κ για χατήρι του Λαγού!

Αναδημοσιεύουμε ρεπορτάζ του JailGoldenDawn:

Ο Μιχαλολιάκος υποσχέθηκε στον Λαγό μια θέση ευρωβουλευτή και, για να το πετύχει, απέκλεισε τους 2 εναπομείναντες ευρωβουλευτές (Επιτήδειο και Φουντούλη) από το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Την αποκάλυψη την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο στρατηγός Επιτήδειος, στην επιστολή αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή:

«…όπως ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Αρχηγό, μετά από δική μου πρωτοβουλία, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων, η κάθοδός μου δημιουργεί πρόβλημα στην εκλογή παλαιών κομματικών στελεχών, διότι έχω πλεονέκτημα απέναντί τους, λόγω της θέσεώς μου».

Ωστόσο, ο κίνδυνος παραμένει ότι οι ψηφοφόροι μπορεί – ακόμα και ασυνείδητα – να σταυρώσουν ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, η οποία καταρτίζεται κατ’ αλφαβητική σειρά.

Όπως έχουμε (προφητικά) γράψει, κατά τον τρόπο αυτό βρέθηκε στην πρώτη επτάδα της κατάταξης του 2014 ο Αλεξανδράκης Κωνσταντίνος (οι υπόλοιποι 6 πρωτεύσαντες σε σταυρούς έχουν όλοι αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή).

Προκειμένου, λοιπόν, να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο, ο Μιχαλολιάκος έκανε το εξής απίθανο:

«Έκοψε» όλους τους υποψήφιους που τα ονόματά τους αρχίζουν από Α μέχρι Λ, ώστε στην κορυφή του ψηφοδελτίου να βρίσκονται οι δύο πριμοδοτούμενοι υποψήφιοι, δηλαδή ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου και ο Γιάννης Λαγός!

Με ποιο γράμμα ξεκινά το χρυσαυγίτικο αλφάβητοΕπιβεβαιώνονται έτσι πλήρως τα γραφόμενα περί «προτεραιοποίησης» του Λαγού, εν όψει των επικείμενων απολογιών στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως γράφει η Ελευθερία Κόλλια:

Είναι πλέον παραπάνω από προφανές ότι ο υπόδικος Λαγός έχει ειδική μεταχείριση, για την ακρίβεια «προτεραιοποιείται» έναντι πολλών άλλων. […] Ο «Γιάννης» είναι στέλεχος που έχει βάλει πλάτη στη δράση της οργάνωσης, εμπλέκεται σε ουκ ολίγες δικογραφίες —ίσως και σε περισσότερες από δέκα— και βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με βάση τουλάχιστον τα όσα έχουν δει το φως στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση…

Το καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αρχίζουν οι απολογίες στη δίκη. Ο Λαγός (η σειρά του μπορεί να έλθει το φθινόπωρο) θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα κληθούν να ανεβούν στο βήμα του δικαστηρίου, τετ α τετ με την πρόεδρο Μαρία Λεπενιώτη, για να δώσουν τη δική τους εκδοχή για τον στυγερό φόνο του Παύλου Φύσσα, τη νυχτερινή επίθεση στους αιγύπτιους αλιεργάτες, το αιματηρό χτύπημα στο ΠΑΜΕ.

Θα δεχθεί σφυροκόπημα, θα πιεστεί, θα αμφισβητηθεί και πάντως θα αναγκαστεί να θυμηθεί τι και πώς, να ανασύρει από το σκοτάδι ονόματα, να «κάψει» πρόσωπα και να αγιοποιήσει άλλα».

Στον αγύριστο

Με ποιο γράμμα ξεκινά το χρυσαυγίτικο αλφάβητοΟ λαός πρέπει να τους στείλει στον αγύριστο. Να μη γίνουν οι εκλογές κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις δολοφονίες, το ρατσισμό, τις επιθέσεις σε εργάτες και μετανάστες, σε κομμουνιστές συνδικαλιστές.

Να πάρει απάντηση η Χρυσή Αυγή και στην κάλπη από τους εργαζόμενους και το λαό, με ισχυρό ΚΚΕ, γκρεμίζοντας τους φασίστες από την τρίτη θέση.

Πηγές: Ριζοσπάστης και Jailgoldendawn

(Visited 897 times, 1 visits today)