Μίνα Γκάγκα: «Δεν είχαμε κρούσματα από τη συγκέντρωση στη Δίκη της ΧΑ» (vid)

Στον Άδωνι το είπατε; Το αφήγημα για συγκεντρώσεις – «υγειονομικές βόμβες» διαψεύδεται ακόμα κι από τους δικούς του!

Θυμάστε τον περασμένο Οκτώβρη που ο Άδωνις επιχειρούσε χωρίς προσχήματα να φορτώσει την αύξηση των κρουσμάτων στη μεγάλη, αντιφασιστική συγκέντρωση στα Δικαστήρια;

«Ήταν φύσει αδύνατο να μην έχουμε αύξηση κρουσμάτων, αφού συμπληρώθηκαν χτες δύο βδομάδες από μια συγκέντρωση με χιλιάδες κόσμο, όπου οι περισσότεροι δε φορούσαν μάσκες».

Αυτό αποφαινόταν τότε ο «επιδημιολόγος» Άδωνις κι έγινε σύντομο ανέκδοτο τις επόμενες μέρες στα social media.

Μίνα Γκάγκα: «Δεν είχαμε κρούσματα από τη συγκέντρωση στη Δίκη της ΧΑ»

Έσπαγε κάθε αρνητικό ρεκόρ η διασπορά του ιού στη Θεσσαλονίκη; Έφταιγε η αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο.

Βλέπαμε δεκάδες κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα; Φως φανάρι πως έφταιγε η συγκέντρωση στο Εφετείο.

Ξεπερνούσαν το φράγμα των 100 κρουσμάτων την ημέρα νομοί όπως η Πέλλα και η Ημαθία; Πώς είστε σίγουροι δηλαδή ότι δεν έφταιγε η συγκέντρωση στο Εφετείο;

Είμαστε σίγουροι, γιατί πλέον το ομολογούν και μόνοι τους.

Η Μίνα Γκάγκα, που μίλησε στο ΣΚΑΪ, δεν έχει τυχαία θέση, ως πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, και είναι πολιτικά …«υπεράνω πάσης υποψίας», αφού ήταν υποψήφια με τη ΝΔ.

Είχε δηλαδή όλα τα εχέγγυα για να βγει στο φιλικό κανάλι του ΣΚΑΪ και να δηλώσει τα εξής:

«Θυμάστε όταν έγινε η δίκη της Χρυσής Αυγής, μαζεύτηκαν πολλές χιλιάδες κόσμος έξω από τα Δικαστήρια, είχαμε κατατρομάξει. Δεν το είδαμε ευτυχώς να μετατρέπεται σε κρούσματα το επόμενο δεκαπενθήμερο-εικοσαήμερο στην Αθήνα. Ήταν εξωτερικός χώρος, πάρα πολύς κόσμος φορούσε μάσκες. [….] Η επαφή χωρίς μάσκα είναι ο μεγάλος κίνδυνος…».

Εδώ και το βίντεο ως πειστήριο.

Το αφήγημα που θέλησε να χτίσει ο Άδωνις το φθινόπωρο, επειδή του είχε καθίσει στο λαιμό η μεγαλειώδης αντιφασιστική συγκέντρωση στις 7 Οκτώβρη, κατέρρευσε σα χάρτινος πύργος.

Δεν είναι, όμως, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που νιώθει πως έχει το ακαταλόγιστο να επιστρατεύει κάθε πιθανή σαχλαμάρα, για να υποστηρίξει τη θέση του στη συγκυρία, υπολογίζοντας πως ο κόσμος έχει κοντή μνήμη.

Μίνα Γκάγκα: «Δεν είχαμε κρούσματα από τη συγκέντρωση στη Δίκη της ΧΑ» (vid)

Υ/Γ.: Είναι αυτονόητο πως αν η μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα Εφετεία δεν συνέβαλε στην αύξηση του ιικού φορτίου και των κρουσμάτων, το ίδιο ακριβώς –και ακόμα περισσότερο– ισχύει για τη συγκέντρωση του Πολυτεχνείου, όπου τηρούνταν ευλαβικά οι αποστάσεις και όλα τα μέτρα.

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 393 times, 1 visits today)
Back2Top