Print Friendly, PDF & Email

Το ΠΑΜΕ για τον διευθυντικό μηχανισμό των super market

και συνολικά της εργοδοσίας στην ΟΙΥΕ!

«Η ομάδα Βασιλόπουλου, η κυβερνητική παράταξη στην ΟΙΥΕ και τη ΓΣΕΕ, που όλα αυτά τα χρόνια έχει μετατρέψει την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας σε όχημα για την ανέλιξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, είναι αυτή που εκλέγεται σχεδόν αποκλειστικά από την εργοδοσία των super market»,

τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ για τον διευθυντικό μηχανισμό των super marketΣημειώνει ότι:

«Mε ένα πλήθος διευθυντικών στελεχών (άνω των 400), σε καθοριστικές θέσεις των επιχειρήσεων, έχουν φτιάξει από κοινού με την εργοδοσία ένα ισχυρό εργοδοτικό μπλοκ μέσα στα σωματεία που πάει όλο στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ»,

προσθέτοντας πως:

«Γι’ αυτό άλλωστε και η εφημερίδα «Αυγή» έχει πάρει εργολαβία να τους δικαιολογεί».

Το ΠΑΜΕ για τον διευθυντικό μηχανισμό των super market!

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«Η συνδικαλιστική μαφία σε ΟΙΥΕ και ΓΣΕΕ, αντί να λουφάξει και να κλείσει το στόμα της, προκαλεί παραπέρα, ζητά και τα ρέστα. 

Το ΠΑΜΕ για τον διευθυντικό μηχανισμό των super market
Ο Θάνος Βασιλόπουλος

Η ομάδα Βασιλόπουλου, η κυβερνητική παράταξη στην ΟΙΥΕ και τη ΓΣΕΕ, που όλα αυτά τα χρόνια έχει μετατρέψει την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας σε όχημα

για την ανέλιξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, είναι αυτή που εκλέγεται σχεδόν αποκλειστικά από την εργοδοσία των super market.

Με ένα πλήθος διευθυντικών στελεχών (άνω των 400), σε καθοριστικές θέσεις των επιχειρήσεων, έχουν φτιάξει από κοινού με την εργοδοσία ένα ισχυρό εργοδοτικό μπλοκ μέσα στα σωματεία που πάει όλο στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η περιφερειακή διευθύντρια των «Μy Market» δε βρέθηκε στο κλαδικό «σωματείο» των super market τυχαία!

Είναι μια από τους εκατοντάδες διευθυντές που οργανώνουν τις εκλογές, συμμετέχουν με φυσική παρουσία, ψηφίζουν και ψηφίζονται στα σωματεία των super market, για να εκλέγονται οι αντιπρόσωποι της κυβερνητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, σε ΟΙΥΕ και ΓΣΕΕ!

Το ΠΑΜΕ για τον διευθυντικό μηχανισμό των super marketΘυμίζουμε πως μετά τη δημοσίευση της άθλιας επιστολής των χαμόγελων των 300 ευρώ από τη συγκεκριμένη περιφερειακή διευθύντρια, δε βγήκε μια ανακοίνωση-καταγγελία (ούτε καν για τα μάτια του κόσμου), από το περίφημο «σωματείο» των supermarket που η ίδια οργάνωνε και προφανώς με τον ίδιο ζήλο θα εκβίαζε για τις εκλογές!

Οι «αντιπρόσωποι» συνολικά των σωματείων-μηχανισμών των super market πάνε κατευθείαν στην αγκαλιά της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό άλλωστε και η εφημερίδα Αυγή έχει πάρει εργολαβία να τους δικαιολογεί. 

Όλα τα παραπάνω στοιχειοθετούνται με τα αποκαλυπτικά εσωτερικά σημειώματα που έστελναν συνολικά οι διευθυντές στα καταστήματα «Μy Market», και στα οποία αποτυπώνεται η σύνδεση εργοδοσίας και παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ/ομάδα Βασιλόπουλου!

Στα εσωτερικά σημειώματα που έστελναν οι διευθυντές των «Μy Market», ανάμεσα τους και όσοι εμφανίζονται να ψηφίζουν και να εκλέγονται από αυτά τα «σωματεία», φαίνονται ξεκάθαρα οι πιέσεις για να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε «εκλογές», ώστε να διαμορφώνουν τους συσχετισμούς υπέρ της κυβερνητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην ΟΙΥΕ και τη ΓΣΕΕ.

Το ΠΑΜΕ για τον διευθυντικό μηχανισμό των super marketΣτη Θεσσαλονίκη, στο χαρτί-ενημέρωσης που δινόταν στους εργαζόμενους από τους διευθυντές στα καταστήματα «Μy Market», είναι πολύ συγκεκριμένη η αναφορά πως οι εργαζόμενοι θα λάβουν οδηγίες από τον κ. Κυριακούλια, ο οποίος είναι γγ της ΟΙΥΕ και στην παράταξη του Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χαρακτηριστικός επίσης, ο επίλογος που αναφέρει πως

«Σε περίπτωση κωλύματος, ενημερώστε».

Ο έλεγχος ήταν ασφυχτικός! Για όλα αυτά, ο ίδιος κάνει πως δεν ξέρει τίποτα και έχει το θράσος να μιλά για προβοκάτσια. 

Στην Αθήνα, η αθλιότητα προχώρησε παραπέρα! Μέσω των διευθυντικών γραφείων του «Μy Market», πίεζαν και εκβίαζαν τους εργαζόμενους σε συμμετοχή και μάλιστα με απόλυτο έλεγχο καθώς όσοι προσέρχονταν στις εκλογές θα έπρεπε να «ενημερώσουν».

Το ΠΑΜΕ για τον διευθυντικό μηχανισμό των super marketΌσοι είχαν πρόβλημα μετακίνησης, επίσης!

Οι αναφορές σε δύο τουλάχιστον σημεία προς τους εργαζόμενους των «Μy Market», ότι:

«Ψηφίζετε ελεύθερα εκτός από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ»

είναι ενδεικτική για την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στα σωματεία

Το 2ο ψηφοδέλτιο που καλεί η εργοδοσία σε στήριξη, είναι το ψηφοδέλτιο της κυβερνητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπερασπιστής των παραπάνω άθλιων εργοδοτικών παρεμβάσεων και της ωμής παρέμβασης με φυσική παρουσία της εργοδοσίας είναι με δήλωση του, ο γνωστός πλέον εργοδότης-συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ Καραγεωργόπουλος,

πρόεδρος στην ΟΙΥΕ και υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕμε τις 4 επιχειρήσεις που εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα όλη αυτήν την περίοδο (FortunagamingSA, Φουρτούνα εκπαιδευτική ΙΚΕ, GoodmorningIKE, Lokats Investments LTD). 

Το ΠΑΜΕ για τον διευθυντικό μηχανισμό των super marketΚαλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία, κάθε άνθρωπο καλής θέλησης και τους δημοσιογράφους που θέλουν να αναδειχτεί η αλήθεια, να κάνουν ρεπορτάζ.

Υπάρχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία κάθε είδους που αποτυπώνουν την εργοδοτική παρέμβαση, κραυγαλέες περιπτώσεις συμμετοχής της εργοδοσίας με φυσική παρουσία μέσα στα σωματεία.

Ήδη αρκετά από αυτά τα στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έχουν κατατεθεί στα συνδικαλιστικά όργανα αλλά και με εξώδικα.

Έξω από τα Σωματεία η εργοδοσίαΣωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών!»

Πηγές: 902.gr και ΠΑΜΕ

(Visited 260 times, 1 visits today)